phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:31
Гороскоп на 29 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Народженим у березні слід запастися на сьогоднішній день терпінням і обережністю: тільки так можна буде уникнути непередбачених нестиковок і непогодженостей, які, за великим рахунком, ви самі собі і створите. Тим же, хто народився у квітні, навпаки, бажано підтримати в собі прагнення не звертати з шляху при досягненні намічених цілей. Встоїте проти спокус і порожніх розмов - отримаєте бажане.

ТІЛЕЦЬ

День в цілому не розташовує до активної роботи над собою і своїм оточенням, так що сьогодні для вас буде краще вести себе "тихіше води нижче трави", тому як будь-яке ваше не до місця сказане слово чи зауваження можуть легко призвести до прикрих неприємностей.


БЛИЗНЮКИ

Близнюкам по життю не вистачає внутрішньої дисципліни. Це призводить до розпорошеності в знаннях і уміннях, до вибудовування поверхневих взаємин і до незібранності в ділових питаннях. Не можна вибудувати блискуче майбутнє, якщо немає надійної основи хоча б в одній сфері. Тому працюйте над собою в цьому напрямку.


РАК

Це прекрасний час для перегляду старих позицій, обмірковування нових починань та підготовки до прийдешніх змін, які зовсім не за горами. По крайній мірі, умови для них вже майже дозріли. А можливо, хтось із вас уже зараз зуміє розгледіти на обрії перспективи.


ЛЕВ

День несприятливий у плані відносин з людьми. Вам навіть може здатися, що колеги зловтішаються з приводу ваших невдач, а всі ваші турботи про ближніх наштовхуються лише на чорну невдячність з їхнього боку. Не поспішайте з подібними висновками - можливо, ви помиляєтеся.


ДІВА

День сприятливий. Сьогоднішній день дасть чудову можливість відзначитися тим з вас, хто прагне змін у своєму житті або тим, у кого вже давно дозріли грандіозні творчі задуми.


ТЕРЕЗИ


Терези люблять, щоб ними час від часу захоплювалися. Але не забувайте, що бажання мають підкріплюватися виправданими діями і роботою над собою. Щоб не стати "порожнім" себелюбцем або кокеткою, сповняйтеся знаннями й уміннями, шукайте в собі і розвивайте дійсно свої риси.

СКОРПІОН

Перешкоди будь-якого характеру, що встають на шляху Скорпіонів, не повинні викликати припливів злоби чи агресії. Все в цьому світі робиться заради вашої користі. Виробіть в собі смиренність і прийняття ситуації. А головне - не надумуйте зайвого. Іноді не так все погано, як видається.


СТРІЛЕЦЬ

Якщо день вашого народження припадає на грудень - можете будувати плани на майбутнє. Є шанс їх виконання. І тільки листопадові Стрільці стануть надмірно критично ставитися до будь-якої думки з боку, але це не принесе їм користі. Навпаки, все може закінчитися сваркою.


КОЗЕРІГ

Цей день для більшості з вас виявиться дуже вдалим; тому розпоряджайтеся з розумом сприятливими можливостями, наданими вам сьогодні майже що задарма - обов'язок кожного з вас, хто хоче процвітати в цьому житті.


ВОДОЛІЙ

День сприятливий для роботи над собою і самовдосконаленням. Тільки Водоліям кінця знака треба постійно пам'ятати про те, що зараз все що відбуваються навколо вас події сильний вплив матиме той спосіб думок, якого ви станете дотримуватися. А ви, на жаль, частенько будете думати про сумне.


РИБИ

Ті з вас, хто народився в березні, будуть сьогодні щасливі, адже з усього різноманіття думок, поглядів, зустрічей і подій ви виберете ті, які наштовхнуть вас на нову блискучу ідею, несподіване рішення проблеми або посприяють позитивних змін у вашому житті.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1748 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 29 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]