phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:14
Гороскоп на 2 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина ІІ



ТЕРЕЗИ
День нічим особливим не відрізнятиметься, якщо тільки ви не педагог. У цей день Ваги зможуть відмінно налагоджувати контакти з оточуючими людьми, а особливо, з маленькими дітьми. Практично без слів ви зрозумієте найменше душевне переживання дитини, уловите мотив кожного вчинку.


СКОРПІОН

У жовтневих Скорпіонів будуть переважати оптимістичні настрої, пофарбовані райдужними перспективами на майбутнє. Все через гарний настрій. А листопадовим Скорпіонам краще побути наодинці з собою, подумати про свої недоліки, перестати ображатися на навколишній світ.

Гороскоп на 2 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина І

СТРІЛЕЦЬ

День для багатьох неоднозначний, але перспективний, і лише у тих, які народилися в кінці знаку можуть виникнути побоювання, що зміни відбуваються явно не в кращу сторону. Поставтеся, по можливості, до цього мудро. Пройде час, і ви обов'язково зрозумієте сенс нинішніх подій.


КОЗЕРІГ

День сприятливий, але особливо він гарний для складання планів на майбутнє. Спробуйте якомога яскравіше "намалювати" жаданий результат у своїй уяві, і ви побачите - вже незабаром, реальні події почнуть "підігравати" вашим думкам.


ВОДОЛІЙ

Тропка до майбутніх подій буде розчищено самим Водолієм. У цей день ви будете мало думати, але багато робити, на всі невирішені питання з'являться відповіді. Тому звідси ви підете по новому шляху. Добрими чи поганими подіями ви його наповните - залежить тільки від вас.


РИБИ

Набратися душевного спокою - ось що потрібно вам на майбутнє. Займіть себе медитацією або мистецтвом. Малюйте, співайте, танцюйте, незалежно від того, чи вмієте чи ні. Зараз для вас головне - розслабитися.

Гороскоп на 2 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина І
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1788 | Додав: adminA | Теги: гороскоп на 2 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]