phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:33
Гороскоп на 30 грудня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН

Сьогодні на перший план у багатьох Овнів вийде бажання опинитися в центрі уваги у всіх його проявах, і, що найцікавіше, воно здійсниться. Втім, нічого дивного - зараз легко і доступно можете пояснити оточуючим людям рішення їх проблеми.


ТІЛЕЦЬ

У цей день багатьом Тельцям легко вдасться умовити, переконати чи схилити на свій бік співрозмовника. Тому докладіть усіх зусиль до того, щоб зацікавити оточуючих своїми ідеями. Хоча не виключений зворотний варіант - стовідсотково погодьтеся з іншими думками і не програєте.


БЛИЗНЮКИ

У цей час можуть відбутися випадкові, але, тим не менш, дуже важливі, а для когось і доленосні зустрічі і знайомства. І лише від Близнюків кінця знака, як на зло, всі будуть чогось хотіти і просити вашої допомоги, і вам ніяк не вдасться усамітнитися, для того щоб відновити сили.


РАК

Сьогодні ваша творча частина знаходиться під впливом нових ідей і задумів. Скористайтеся моментом і направте цю енергію в продуктивне русло: можливо вам захочеться приготувати сюрприз для близьких і коханих людей. Трохи зусиль і ви зможете вразити оточуючих своєю винахідливістю.


ЛЕВ

Скористайтеся в цей чудовий день своїм романтичним настроєм, щоб вдихнути "нове життя" в старі відносини. Можливо, що з того боку давно чекають від вас активних дій. Так що не зволікайте, удача на вашому боці!


ДІВА

Ніякого напруження пристрастей - настрій чудовий, ви добрі, великодушні і з задоволенням готові присвятити себе коханому та дітям. Проявіть фантазію, спільно з домашніми можна продумати варіант новорічних свят, де кожному дістанеться своя частка веселощів і радості.


ТЕРЕЗИ


Сьогодні вам буде корисно опинитися серед людей, що володіють більш широкими поглядами на світ, щоб почерпнути у них життєвий досвід і переглянути свої цілі. Втім, треба сказати, що і оточуючим контакти з вами принесуть чимало радості і задоволення.

СКОРПІОН

Прекрасний день для тих Скорпіонів, хто жадає активної самореалізації. Найцінніші ідеї, творче самовираження, вміле виховання дітей, мирне й доброзичливе спілкування з коханими чи батьками - все це ви! Поспішайте себе проявити!


СТРІЛЕЦЬ

День гарний для особистих зустрічей і контактів. Отримаєте не тільки потрібну інформацію, але й зможете відволіктися від турбот тижня, що минає. Легка, ні до чого не зобов'язуюча розмова, обмін думками дозволять вам як слід розслабитися і наповнитися позитивними емоціями.


КОЗЕРІГ

Відчуєте потребу у визнанні і любові. І, треба сказати, сьогодні більшість Козерогів все це отримає з надлишком! Причому, дійсно це буде коштувати того, щоб інтерес до вас різко зріс: розум, активність, доброзичливе ставлення до людей і особиста чарівність зроблять вас мало не центром всесвіту.


ВОДОЛІЙ

Займіться сьогодні приємною справою - може бути хобі або заняттям для душі. Це допоможе відновити душевну рівновагу і внутрішню гармонію. Ви багато досягли на цьому тижні і багатьом допомогли, так що подбайте і про себе теж.


РИБИ

Будуйте сміливі плани на майбутнє. Використовуйте цей сприятливий період і постарайтеся мати гідну мету, щоб чітко знати, в який бік скерувати видану на час удачу. І продумати кроки щодо її здійснення хоча б на деякий час вперед. І в новому році вам залишиться тільки почати діяти.


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1932 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 30 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]