phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:09
Гороскоп на 30 липня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Прекрасний час для планування справ, особливо, якщо плани не розраховані на тривалу перспективу. У будь-якому випадку, постарайтеся привернути до обговорення проблем якомога більше людей, так як отримані поради можуть виявитися корисними.

ТІЛЕЦЬ

Використовуйте цей день для обговорення перспектив майбутніх домовленостей, оскільки зможете заздалегідь зрозуміти справжні мотиви потенційних компаньйонів і вчасно вирішити, чи варто вам продовжувати співпрацю чи ні.

БЛИЗНЮКИ

Не затівайте сьогодні ніяких важливих справ, так як вони, скоріше за все, будуть приречені на невдачу, навіть якщо вам здасться, що все йде як по маслу. Якісь непередбачені обставини можуть звести нанівець те, що ви так старанно готували.

РАК

Скористайтеся моментом, щоб встигнути завершити всі старі справи і добитися того, щоб у вас були розв'язані руки перед обличчям нових змін, в іншому випадку не зможете швидко просуватися вперед і упустите дорогоцінний час.

ЛЕВ

Перед вами можуть відкритися самі широкі життєві перспективи. Однак чи захочете ви ними скористатися, буде залежати від рівня духовного розвитку та бажання самовдосконалюватися.

ДІВА

Нові ідеї і несподівані висновки допоможуть швидше зорієнтуватися в ситуації, що склалася, і якщо не будете нікому розповідати про свої плани, то вам вдасться легко нейтралізувати перешкоди на своєму шляху і без перешкод розпочати реалізацію задуманого.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні виникне бажання все зробити якомога швидше, і відразу ж про це забути. Щоб у такому настрої не зробити необдумані вчинки, важливо, щоб ви бралися тільки за ті справи, які не вимагають обережності, підвищеної уваги і фінансових вкладень.

СКОРПІОН

Не варто витрачати час на пошуки самих вигідних варіантів, оскільки перша пропозиція може виявитися найбільш вигідною. При цьому, єдиним порадником повинна бути інтуїція, а будь-які доводи і підказки, швидше за все, підштовхнуть до помилкових рішень.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо сьогодні доведеться будувати плани на майбутнє, то пам'ятайте про те, що, перш за все, треба подбати про надійні тили, інакше ваші ідеї буде неможливо втілити, якими б перспективними і оригінальними вони не виявилися.

КОЗЕРІГ

Знайдіть час, щоб зосередити всю увагу на створення планів на майбутнє, оскільки сьогодні у вас з'являться цікаві та життєздатні ідеї, якими зможете захопити велику кількість людей.

ВОДОЛІЙ

Не дозволяйте собі проявляти легковажність чи недбалість в серйозних питаннях, так як оточуючі можуть змінити про вас думку в гіршу сторону, і вам буде потрібно час, щоб повернути добре ім'я.

РИБИ

Сьогодні можете укласти угоди, які виявляться дуже вигідними та перспективними. При цьому не варто сумніватися в добрих намірах тих, хто буде пропонувати співпрацю або рівноправне партнерство.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1999 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 30 липня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]