phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:00
Гороскоп на 30 серпня для всіх знаків Зодіаку



ОВЕН

Прекрасний час для планування справ на майбутнє, особливо якщо ваші плани не розраховані на дуже тривалу перспективу. У кожному разі постарайтеся залучити до обговорення своїх проблем якомога більше людей: отримані поради можуть виявитися корисними.

ТІЛЕЦЬ

Все, що буде з вами відбуватися, може виявитися наслідком добрих і злих вчинків, які ви зробили в недавньому минулому. Тому варто особливо уважно стежити за тим, що ви робите і говорите, і намагатися "сіяти розумне, добре, вічне”.

БЛИЗНЮКИ

На цей час не варто призначати важливих зустрічей і відповідальних заходів, так як вам доведеться займатися домашніми справами і сімейними відносинами або доробляти те, що не встигли завершити свого часу.

РАК

До вас будуть приходити цікаві ідеї, які можна буде легко втілити в життя. Постарайтеся їх записати, тому що згодом згадати їх знову буде практично неможливо.

ЛЕВ

Будьте готові до того, що на вашому шляху можуть виникнути нездоланні перешкоди. Однак, якщо ви не станете панікувати і будете планомірно шукати вихід з положення, то витратите на це не так багато сил, як буде здаватися спочатку.

ДІВА

Оточуючі люди, особливо партнери, будуть постійно відволікати вас від вирішення найнагальніших справ, і у вас може не вистачити сил і терпіння, щоб спокійно пояснити їм важливість затіяного підприємства. Тому навряд чи вдасться уникнути конфліктів і сварок.

ТЕРЕЗИ

Обставини можуть змусити вас піти на непристойні вчинки, у яких будете звинувачувати кого завгодно, тільки не себе. Але в будь-якому випадку доведеться розплачуватися за те, що вчинили.

СКОРПІОН

Співпраця може не принести очікуваних результатів. Діючи самостійно і покладаючись на власну завзятість і підказки інтуїції, можете розраховувати на заступництво фортуни.

СТРІЛЕЦЬ

Відповідний день, щоб почати медичне обстеження, якщо останнім часом помітили, що стали набагато швидше втомлюватися. Якщо ж ви непогано себе почуваєте, то зараз хороший момент для початку дієти або будь-яких інших оздоровчих процедур.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся ставитися до цих подій, як до гри, тоді зумієте набагато швидше знайти правильну лінію поведінки. Крім того, не позбавляйте себе можливості повеселитися, побоюючись, що хтось вас не зрозуміє або засудить.

ВОДОЛІЙ

Варто зайнятися зміцненням фундаменту, на якому вже стоїть або тільки ще буде ґрунтуватися будинок вашого благополуччя. При цьому, не потрібно боятися того, що можете вплутатися в підприємства, які стануть для вас тягарем.

РИБИ

Будете легкі на підйом, і це стане запорукою того, що встигнете побувати в кількох цікавих місцях і набратися нових вражень, які надовго будуть "їжею” для розуму.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2112 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 30 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]