phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:28
Гороскоп на 31 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

У ваших інтересах в обов'язковому порядку пробачити сьогодні своїм близьким все-все. І самі попросіть у них прощення. Пам'ятаючи, що винні в конфлікті зазвичай обидві сторони, зможете подивитися на проблеми іншими очима і трішечки змінитися.


ТІЛЕЦЬ

Квітневі Тельці зустрінуть Новий рік у повній відповідності з дитячої новорічної пісенькою - "весело-весело". Ви повні оптимізму і райдужних планів на майбутнє. І це небезпідставно, оскільки фортуна до вас прихильною. Так що дійте!.


БЛИЗНЮКИ

Останній день грудня порадує Близнюків, та ще як! Зустрічі і приємні несподіванки змусять вас повірити в новорічні дива! Скористайтеся цим чарівним моментом і загадайте бажання. Ваша віра в результат і позитивний настрій зроблять так, що воно обов'язково здійсниться.


РАК

Якщо ви Рак кінця знака, то в будь-якому суспільстві будете почувати себе затишно, і чим більше буде оточуючих, тим комфортніше станете себе відчувати. Так що вибирайте компанію і веселіться від душі! Та й багато знайомства в цю новорічну ніч виявляться дуже корисними і своєчасними.


ЛЕВ

Новий рік більшість Львів зустріне в доброму гуморі, радіючи приємному спілкуванню і багатообіцяючим планам на майбутнє. Можна помріяти про вершини, які захочете підкорити в наступаючому році. Сміливіше фантазуйте, перед вами з'являться додаткові можливості і відкриються нові шляхи.


ДІВА

Швидше за все, сьогодні не покине відчуття радості і піднесення, тому що цей день буде наповнений приємними клопотами і передчуттям удачі. Дозвольте собі трішки помріяти, адже напередодні Нового року можуть збутися навіть найнеймовірніші бажання.


ТЕРЕЗИ


Сьогодні прекрасний день для того, щоб звільнитися від непотрібних і заважаючих вам якостей.
Попрощайтеся з умовностями й обмеженнями, якими нагородили вас колись "знаючі" люди. Досить замінити їх на творчий підхід до життя і свободу у прийнятті рішень, як відчуєте помітне полегшення
.

СКОРПІОН

Сьогодні вам не завадить підвести підсумки року, що минає і піддати критичному перегляду цілі та плани на наступний рік. Бажано, щоб ті з них, які не пройдуть перевірку на серйозність і доцільність, були без жалю прибрані в бік, давши місце новим задумкам.


СТРІЛЕЦЬ

Багато Стрільців сьогодні віддадуться мріям і фантазіям, з приводу бажаних змін в особистому та діловому житті. Зміцніть в собі впевненість в тому, що зможете досягти намічених цілей, головне вибрати найбільш пріоритетні та планомірно рухатися по шляху їх досягнення.


КОЗЕРІГ

Якщо ви народжені в кінці знака, то новорічну ніч варто провести спокійніше. Проявіть передбачливість, найголовніше - не будьте відвертими, не хваліться і нікого не осуджуйте, адже в цей день ви даєте собі установки на найближчі дванадцять місяців.


ВОДОЛІЙ

Для тих Водоліїв, хто народився біля кордонів знака, буде набагато приємніше зустрічати Новий рік у не надто гучній компанії: спокійне проведення часу і люди, які не підбивають вас на пригоди, але й не дають нудьгувати - це якраз те, що треба.


РИБИ

Напередодні зустрічі новорічних свят, будете активні, веселі і щасливі - зумієте гідно показати себе перед своїм оточенням. У ваших силах подбати про те, щоб зустріч Нового року залишила про себе приємні і яскраві спогади.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1812 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 31 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]