phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:14
Гороскоп на 31 липня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Сьогодні на багато що може вистачити енергії та ентузіазму, тому використовуйте надану можливість переробити всі справи і підігнати всі "хвости", але тільки не на шкоду здоров'ю.

ТІЛЕЦЬ

З'явиться інтерес до розгадування таємниць і спроби вплинути на хід подій, в які ви волею чи неволею можете бути втягнуті. Головне, при цьому точно знати, що саме хочете одержати, інакше ваші зусилля можуть піти в пісок.

БЛИЗНЮКИ

Будете здатні говорити без утоми, що в поєднанні з щирістю та вмінням надихнути своїми ідеями може настільки захопити співрозмовників, що вони зовсім забудуть про відлік часу і невідкладні справи.

РАК

Нові зустрічі і поїздки стануть запорукою того, що придбаєте нових приятелів, які згодом виявляться хорошими друзями. Саме тому не відмовляйтеся від спілкування з людьми, навіть якщо ви будете зайняті власними проблемами.

ЛЕВ

Сьогодні вам буде допомагати фортуна, тому можете спробувати здійснити давно задуману справу, особливо якщо вона пов'язана з ризиком і заздалегідь невідомо до яких відкриттів або наслідків приведе.

ДІВА

Спробуєте охопити неосяжне, тому не будете знати міри в їжі і питті. І саме це може зіграти з вами злий жарт, тому що станете менш рухомою та діяльною людиною.

ТЕРЕЗИ

Якщо зумієте зацікавити друзів і приятелів пропозиціями, то у вас є шанс почати спільну справу. Це значно полегшить шлях до наміченої мети, звичайно, якщо кожен буде грати важливу роль, і ви не станете тягнути ковдру лише на себе.

СКОРПІОН

Відповідний момент для того, щоб спробувати поквитатися зі своїми кривдниками або взяти верх над конкурентами. Втім, якщо будете переслідувати великі цілі, а не слідувати на поводу у власного егоїзму, то удача буде на вашому боці.

СТРІЛЕЦЬ

Бажано сьогодні серйозно зайнятися плануванням справ на майбутнє, так як це дозволить згодом заощадити немало часу і засобів. Вирішуйте за обставинами, чи варто звертатися за порадою до тих, хто вже зумів пройти той шлях, який обрали ви.

КОЗЕРІГ

Відповідний день, щоб проаналізувати успіхи і промахи, які відбулися за останній час. При цьому зможете побачити цікаві закономірності, що дозволить вам в майбутньому досягти успіху і уникнути повторення власних помилок.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні можна в чомусь ризикнути. Швидше за все благочестиво вийдіть з будь-якої екстремальної ситуації, а для когось це стане значним стрибком вгору. Але якщо в собі не впевнені, то не затівайте справи, які можуть прийняти драматичний оборот.

РИБИ

Якщо відчуєте, що не дуже впевнені в своїх силах, то подбайте про те, щоб вам допомагали люди, які здатні вчасно вказати на помилки. Це виявиться дуже важливо, оскільки вам буде складно впоратися з бажанням все робити по-своєму.


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2910 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 30 липня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]