phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:57
Гороскоп на 3 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Сьогодні не варто намагатися змінювати звичний розпорядок дня навіть на догоду новомодним віянням, оскільки це може завдати шкоди вашому самопочуттю і, як наслідок, надовго вивести з рівноваги.

ТІЛЕЦЬ

Швидше за все захочеться будь-якою ціною звернути на себе увагу оточуючих, однак висока ймовірність того, що у відповідь можете почути неприємні висловлювання або викликати у людей зовсім не ту реакцію, на яку розраховували.

БЛИЗНЮКИ

У важкій ситуації будете або пасувати перед труднощами, або, навпаки, станете робити відчайдушні кроки, щоб врятувати становище. Однак сьогодні доведеться діяти швидко, але продумано, інакше ефект від ваших зусиль буде мінімальним.

РАК

Відчуєте приплив сил, і якщо швидко не придумаєте, куди направити надлишок своєї енергії, то ваша діяльність буде нагадувати броунівський рух, а головною рушійною силою виявляться випадкові фактори чи збіг обставин.

ЛЕВ

Зможете відчути тенденції найближчого майбутнього, але, щоб не затьмарити день, намагайтеся менше їсти, якщо не хочете в самий невідповідний момент звалитися від нездужання. А краще всього зовсім відмовитися від важкої і калорійної їжі, а також від незнайомих продуктів.

ДІВА

З'явиться можливість зрозуміти, якими ще талантами і здібностями нагородила вас матінка природа. При цьому багато чого буде залежати від сприятливого збігу обставин, які треба не пропустити, а також від вашої моторності, яку слід проявити.

ТЕРЕЗИ

Це не найкращий час для того, щоб відчувати свої сили на якомусь новому терені або в незнайомій справі, так як висока ймовірність невдачі, і у вас надовго пропаде бажання займатися самовдосконаленням або спокушати долю.

СКОРПІОН

Можливо, вам навряд чи доведеться радіти власним успіхам, так як схильність братися то за одну велику справу, то за іншу, може перешкодити довести хоч одну з них до кінця і отримати задоволення від того, що змогли добитися свого.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні несподівано можете побачити нові шляхи для самовдосконалення або розвитку своєї особистості. І хоча час для рішучих кроків ще не прийшов, спробувати сили в чомусь новому все ж варто.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся менше філософствувати: ваші міркування можуть не тільки заплутати співрозмовників, але й поставити їх в глухий кут, і це, швидше за все, перешкодить вам досягти успіху в переговорах.

ВОДОЛІЙ

Варто скористатися новими пропозиціями, оскільки це дасть можливість придбати твердий грунт під ногами. При цьому, буде краще, якщо відносини з людьми візьмуть форму рівноправного партнерства.

РИБИ

Пощастить на приємних співрозмовників, які виявляться не тільки прекрасно ерудованими людьми, але і захочуть вас уважно вислухати. Проте не варто пускатися в подробиці, якщо хочете отримати ділову пораду, а постарайтеся відразу ж перейти до суті справи.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1983 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 3 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]