phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:25
Гороскоп на 3 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Більшість Овнів сьогодні повні сил і оптимізму: і з справами впораються успішно, і встигнуть прийти на допомогу друзям.
Постарайтеся не перестаратися на цьому терені, оскільки може статися так, що
стати в нагоді можуть тільки ваші дії, а слова і поради будуть зайвими.

ТІЛЕЦЬ

Щоб не упустити свій шанс і скрізь встигнути, доведеться ще як покрутитися і бути весь день напоготові! Сьогодні ймовірні нові, а можливо в подальшому, доленосні зустрічі, яскраві події. Довіртеся інтуїції, вона виведе вас на потрібну дорогу.


БЛИЗНЮКИ

В особистому житті всі ваші вимоги, зауваження та прохання будуть прийняті до відома. І лише Близнюкам кінця знаку краще не проявляти ініціативи і йти від прямих пояснень з ким би то не було. Спокійна, ні до чого не зобов'язує розмова - це те, що треба.


РАК

Для більшості Раків сьогодні не найкращий день для того, щоб міркувати про далекі цілі на майбутнє. Занадто критичний погляд на речі хороший для планування справ на найближчу перспективу. Причому будете здатні скрупульозно розрахувати всі необхідні для цього дії.


ЛЕВ

Обставини цього дня явно складуться на вашу користь. Ну а якщо до сприятливих ситуацій ви додасте активності, підприємливості та подивитеся на життя з оптимізмом, то успіх подвоїться. Причому це відноситься до всіх сфер діяльності.


ДІВА

Бажання почати нове життя додасть вам упевненості в собі. І тут головне - не забивати голову сумними думками і переживаннями з приводу минулих невдач. Цей рік для більшості Дів виявиться досить сприятливим і стабільним - так що ніяких сумнівів!


ТЕРЕЗИ


Схоже, сьогодні вас чекає успіх практично на будь-якому терені, так що сміливо беріться за справи, які давно відкладали на майбутнє. До того ж, сьогодні може прийти розуміння ситуації, яка склалася в житті. Так що покваптеся внести необхідні корективи.

СКОРПІОН

Сьогоднішній день напевно порадує багатьох Скорпіонів. Плани та контакти будуть даватися легко, події складуться якнайкраще, життєвий настрій - найпозитивніший. Постарайтеся отримати з цього максимальну користь для себе.


СТРІЛЕЦЬ

Запасіться на сьогодні терпінням і витримкою - цей день для багатьох Стрільців може виявитися не дуже вдалим. Зверніть увагу на самопочуття: захворіти в перший тиждень нового року - не найкращий спосіб "запрограмувати" найближчі дванадцять місяців.


КОЗЕРІГ

Завдання на сьогоднішній день - надихнути себе на подвиги і примножити сили, необхідні для подальших звершень. Ви зумієте закласти фундамент для майбутніх позитивних змін у своєму житті. Так що, поки є така можливість, не бійтеся зайвий раз проявити себе - не пошкодуєте.


ВОДОЛІЙ

Схоже, сьогодні у багатьох Водоліїв вийде довести особистим прикладом, що незламна віра у власні ідеї і впевненість у собі - це вже дев'яносто відсотків успіху! Залишилося тільки докласти старання і свіжі думки, щоб направити енергію в потрібне русло.


РИБИ

У більшості Риб сьогодні активний і продуктивний день. А ось тим, хто народився після 10 березня, не варто розраховувати на успіх. На це може бути дві причини - або ви ще не відійшли від свята, або звалений на вас вантаж виявиться непосильним.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1664 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 3 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]