phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:26
Гороскоп на 5 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Сьогодні постарайтеся поглянути на себе очима стороннього спостерігача і усвідомити ті недоліки, які заважають підтримувати рівні стосунки з людьми. Особливо, якщо відчуваєте, що останнім часом все важче знаходити спільну мову з оточуючими.

ТІЛЕЦЬ

Широке застілля буде прекрасним приводом, як для нових знайомств, так і для обговорення важливих ділових проблем. Однак сьогодні краще відмовитися від вживання міцних напоїв, інакше ви можете втратити почуття міри і відчуття реальності.

БЛИЗНЮКИ

Весь день будете перебувати в клопотах і, не знайшовши собі помічників, можете не тільки втомитися, але й відчути занепад сил, особливо, якщо останнім часом не приділяли достатньо часу сну та відпочинку.

РАК

Прагнення до спокою і самоти може змусити вас відмовитися від запрошень піти в гості або якось інакше урізноманітнити дозвілля. Однак сьогодні не підходящий день для самітництва: можете почати займатися самоїдством.

ЛЕВ

Прекрасний день для нетривалої поїздки, під час якої зможете відпочити і розвіятися. Вам вдасться забути на час про проблеми та необхідності спілкуватися з добре знайомими людьми.

ДІВА

Цей день варто провести якомога більш динамічно, оскільки нові враження, які отримаєте, підштовхнуть вас до прийняття життєво важливих рішень, що, в свою чергу, допоможе змінити життя на краще.

ТЕРЕЗИ

Зараз варто гнати від себе будь-які переживання і важкі думки. А ось активні види дозвілля або просто тривала прогулянка допоможе швидше прийти в себе і знайти внутрішню рівновагу.

СКОРПІОН

День підходить для завершення старих справ і створення планів на майбутнє, при цьому всю увагу варто зосередити на особистих планах і відмовитися від обговорення професійних або сімейних справ.

СТРІЛЕЦЬ

Будь-які нестандартні ситуації і необхідність брати на себе відповідальність будуть викликати у вас несподівані страхи. Тим не менш, якщо зберете волю в кулак, то це дозволить не тільки впоратися з проблемами, але і позбутися від комплексів.

КОЗЕРІГ

Якщо щось задумаєте, то, навряд чи, хтось зуміє вас від цього відрадити. Саме тому варто вибирати для реалізації тільки творчі цілі й не намагатися демонструвати свою силу, борючись з вітряними млинами.

ВОДОЛІЙ

Навряд чи станете подовгу роздумувати з приводу того, як варто вчинити у цій ситуації. Краще прислухайтеся до голосу інтуїції, яка допоможе уникнути помилок.

РИБИ

Бажання все вміти і знати змусить займатися зовсім не властивою вам діяльністю. Навіть якщо не зумієте одержати гідні результати, ви будете дуже задоволені собою і тим, що проявили себе з нової сторони.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2421 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 5 серпня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]