phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:54
Гороскоп на 9 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Для більшості Овнів це не дуже вдалий день. На вас можуть посипатися різного роду дрібні негаразди, і в першу чергу це може відбитися на настрої. Постарайтеся не засмучуватися, сприймайте це як гарт вашого духу і характеру.

ТІЛЕЦЬ

Схоже, не тільки сьогодні, але і в наступні дні колісниця Фортуни готова буде доставити квітневих Тельців на будь-яку потрібну станцію, а значить, з'являться цілком вагомі шанси здійснити ряд своїх бажань. У тих, які народилися в травні день менш яскравий, але і вам вдасться виконати багато з наміченого.


БЛИЗНЮКИ

Не виключено, що сьогодні ті, хто народився біля кордонів знака, здолають проблеми, несподівано виниклі перешкоди і нескінченна суєта. Зате Близнюки середини знака в даний період в змозі пробити собі дорогу навіть в непрохідних джунглях!


РАК

День для багатьох Раків може видатися зовсім не простий. Нерівні стосунки з оточуючими можуть відчутно вплинути на настрій і світосприйняття. Постарайтеся не падати духом і запасіться терпінням. А якщо ви народжені після 10 липня, будете далекі від подібних переживань.


ЛЕВ

В цілому день не поганий. Для багатьох Львів сьогодні відкриються привабливі перспективи. Однак удача гарантована не всім, тому покладайтеся на своє чуття та інтуїцію. Вони підкажуть вірне рішення. Простежте за цим, щоб не витратити даремно сили і час на порожні проекти.


ДІВА

Не виключено, що за багатьма представниками цього знаку будуть сьогодні помічені неадекватні вчинки і різкість. Причому згодом ви не завжди зможете пояснити, що саме викликало вашу настільки негативну реакцію. Народжені на початку вересня, навпаки, як магніт, стануть притягати до себе людей, і вони поділяться своїм досвідом, увагою, допомогою.


ТЕРЕЗИ


Постарайтеся не упустити сьогодні жодної можливості вирости в очах оточуючих - не виключено, що якась неординарна ситуація докорінно переверне думку про вас і зможете уславитися героєм дня.
Так що використовуйте всі шанси для зміцнення власної репутації
.

СКОРПІОН

Сьогоднішній день для багатьох Скорпіонів буквально насичене зустрічами і контактами, і буде просто чудово, якщо уважно поставитеся до інформації. Не виключено, що буде почуте або з'ясовано в цей день, згодом дуже навіть стане в нагоді.


СТРІЛЕЦЬ

Для народжених в грудні це вдалий день. Тому не баріться і починайте примітніше дертися до вершини. Тим більше, що гідних проектів і планів у вас заготовлено чимало. А ось у тих, хто народився в листопаді, стане псуватися настрій, а зайва метушливість підрубає під корінь починання. І не давайте сьогодні ніяких обіцянок.


КОЗЕРІГ

Після успішного трудового дня обов'язково знайдете відповідну компанію для спільного відпочинку або приємних розмов. Схоже, сьогодні по повній програмі вдасться насолодитися радощами життя. Заплануйте який-небудь цікавий захід, і заряд бадьорості забезпечений.


ВОДОЛІЙ

Сьогодні події часом будуть протікати надмірно хаотично і метушливо, станете більш розсіяними, безвідповідальними і довірливими - не дивно, що збитки можуть перевищити прибутки. І це відноситься не тільки до грошей.


РИБИ

Невеликий негатив може створити сьогодні мінливий настрій. До того ж можуть відбуватися незаплановані ситуації, під які доведеться підлаштовуватися. Деякі Риби можуть відчувати брак енергії. Постарайтеся економно витрачати сили і емоції.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1886 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 9 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]