phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:03
Гройсман розповів, як йому вдалося схуднути - "просто взяв себе в руки"

"Просто взяв себе в руки". Гройсман розповів, як йому вдалося схуднути

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зізнався, що обмежив себе в харчуванні і вдався до фізичних навантажень, щоб схуднути.

Гройсман: У мене немає ніяких дієтологів. Я не застосовував жодних медичних речей

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що схуд завдяки фізичному навантаженню. Про це він розповів в ефірі радіо "НВ".

За словами Гройсмана, він не дотримується дієти, але обмежив вживання деяких продуктів.

"У мене немає ніяких дієтологів. Я не застосовував жодних медичних речей. Я просто взяв себе в руки. Я категорично проти дієт. Якщо сідаєш на дієту, то потім ти з неї сходиш і починаєш набирати вагу. Треба визначити для себе такий прийнятний раціон, який би був достатнім, щоб привести вагу в норму. Треба себе обмежувати в харчуванні. Я не їм хліба, не їм бараболю, хоча дуже її люблю", – зізнався прем'єр-міністр.

Гройсман зазначив, що для схуднення необхідні фізичні навантаження.

"Людина повинна рухатися, щоб відчувати себе нормально", – сказав він.

Прем'єр-міністр сказав, що може десять разів віджати від грудей 75–80 кілограмів.

У коментарі програмі "Сніданок з "1+1" на каналі "1+1" ендокринолог-дієтолог Анна Білокоз сказала, що прем'єр-міністр схуд за півтора року приблизно на 20–25 кілограмів.

Володимир Гройсман народився 20 січня 1978 року у Вінниці. Посаду прем'єр-міністра України він обіймає з 14 квітня 2016 року.

Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 610 | Додав: adminA | Теги: схуднення, просто взяв себе в руки, Гройсман | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]