phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:29
Група ПІК забудує житлом таксомоторний парк, а оренда екскаватора в Київ найвигідніша на сайті jcb-arenda.com.ua
Девелоперська група ПІК викупить територію третього таксомоторного парку в Москві під житлову забудову. Як пише в номері від 8 липня газета "Коммерсант" з посиланням на неназвані джерела, на території парку буде побудовано близько 30 тисяч квадратних метрів житла бізнес-класу. У той же час, якщо ви також плануєте будівництво, але в столиці України, або вам просто потрібна оренда екскаватора (Київ) для інших цілей, тоді радимо не витрачати даремно багато часу, а заходити на сайт jcb-arenda.com.ua і вигідно орендувати.

У той же час, раніше Федеральна антимонопольна служба Російської Федерації (ФАС РФ) задовольнила клопотання групи ПІК про купівлю 96,2 відсотка акцій ВАТ "3-й таксомоторний парк". За оцінками видання, на викуп цінних паперів ВАТ девелоперська компанія може витратити 25-30 мільйонів доларів.

При цьому житло, побудоване на території таксомоторного парку, можна було б продати за 7,5 тисячі доларів за квадратний метр. З урахуванням собівартості будівництва в середньому близько двох тисяч доларів за "квадрат" група ПІК зможе заробити близько 200 мільйонів доларів на реалізації житла в даному районі.

Третій таксомоторний парк розташований у Південно-Західному адміністративному окрузі Москви, на вулиці Вавілова, 4. Територія парку становить півтора гектара. Виручка ВАТ "3-й таксомоторний парк" за підсумками 2012 року досяг 62 мільйонів рублів, чистий прибуток - 6,8 мільйона рублів.

Група ПІК вже реалізує два проекти в рамках програми з реабілітації промислових зон Москви. На території Краснопресненського цукрорафінадного заводу девелопер має намір побудувати 176 тисяч квадратних метрів житлової нерухомості, а на території заводу "Газстроймаш" - 130 тисяч "квадратів" житла.

Переглядів: 1486 | Додав: radymo | Теги: оренда екскаватора (Київ) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]