phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:53
Ідеальні меблі для дитячої кімнати, що заохочують розвиток

Навколишнє середовище суттєво впливає на розвиток дитини. Якщо воно надто одноманітне, малюк може нудьгувати — у нього просто не буде стимулів опановувати нові знання та навички. Тому дитяча кімната має бути справжнім полем для досліджень та експериментів. У магазині Калейдоскоп ви знайдете все необхідне для цього — іграшки, меблі й аксесуари. Розповідаємо, які предмети інтер’єру будуть найкориснішими для розвитку дитини.

Модульні комплекти меблів

Це ідеальний вибір для невеликої кімнати. Центром таких комплектів є ліжко, до якого прибудовані різноманітні шухляди, комоди, столики тощо. Усі вони легко розкладаються і трансформуються завдяки продуманим механізмам. У їхні приховані порожнечі можна складати всі товари для дитячої кімнати — від підгузків і пляшок до брязкалець та іграшок для мобілів.

Коли дитина підросте, вона зможе досліджувати ці особливості меблів. Вони будуть тренувати її просторову уяву й логіку. Окрім того, багатофункціональні модульні меблі можна використовувати, щоб привчати малюка до порядку, розкладаючи всі речі на свої чітко визначені місця.

Ігрові меблі

Один з найкращих аксесуарів — дитяча палатка. Вона дає відчуття захищеності та впевненості в собі, водночас зберігаючи певну таємницю. Такий простий предмет розвиває фантазію, даючи дитині можливість уявити себе героєм улюбленої гри чи мультфільму. Зазвичай стінки намету фарбуються в яскраві кольори та прикрашаються малюнками, що також впливає на художні здібності малюка.

Ще один універсальний предмет — дитячий ігровий килимок. В асортименті інтернет-магазину Калейдоскоп ви знайдете моделі, які можна використовувати так:

  • як мішок для зберігання іграшок;

  • як пісочницю у приміщенні;

  • як розмальовку;

  • як майданчик для фізичних вправ.

Килимки виготовляються з міцних матеріалів, стійких до зносу. Вони можуть мати м’яку підкладку, яка захищає дитину від ударів, допомагаючи уникнути випадкових травм.

Звичайно ж, варта уваги й дошка для малювання. Вона може бути призначена для використання різноманітних художніх інструментів — олівців, маркерів, кольорової крейди чи навіть фарби. У будь-якому разі її поверхня легко очищується від малюнків, звільняючи простір для нових творів. Дошка також може комплектуватися шаблонами, які спрощують навчання і дають малюкам ідеї.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 427 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]