phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:43
Ідеальною коханкою може стати кожна жінка


Легендарна Володарка сердець та ідеальна коханка М.Монро ділилася з журналістами своїм секретом не один раз: "Для мене найкраща нічна сорочка - кілька крапель духів Шанель”. Однак це не один єдиний секрет невтомних та ідеальних коханок. Щоб у ліжку стати бажаною царицею, потрібно добре постаратися.

Потрібно повністю відмовитись від нічних сорочок до п'ят і байкових зручних піжам, як це зробила мила Мерилін. Безумовно, це тепло і зручно. Але, лягаючи в ліжко в шовковій напівпрозорій сорочці або без одягу, навряд чи вам стане холодно в жарких обіймах чоловіка. Придбайте нижню сексуальну білизну, мереживні пеньюари, еротичними панчохами на поясі.

Вивчіть своє тіло. Гарненько розгляньте його в дзеркало, відшукайте вигідні ракурси, оцініть, в гарних позах як ви виглядаєте.

Приготуйте шовкову стрічку, перо і, наприклад, масажер. Торкайтеся своїх частин тіла різними за фактурою предметами, проводьте ними по сідницях, стегнах, грудях, спині. Запам'ятовуйте відчуття, про які неодмінно треба поділитися з партнером під час близькості.

Важливо знати, що саме правильні, вірні ласки - запорука оргазму, найвищого задоволення. Самооцінка партнера від вашої реакції на дотики підвищиться. Саме цим секретом володіла муза величного Маяковського, Ліля Брік, зачаровуючи чоловіків пристрасним темпераментом, вона володіла вмінням говорити компліменти, тим самим підвищуючи чоловічу самооцінку. При цьому вона категорично не терпіла банальні речі (як в розмовному жанрі, так і в ліжку).

Бути сексуальною, красивою і пристрасною - мало для досягнення гордого статусу ідеальної коханки. Потрібно стати цікавою, непередбачуваною, глибокою.

Наприклад, знаменита коханка Маркіза де Помпадур отримала славу фатальної жінки умінням дивувати чоловіків. Вона вражала їх вигадкою і кмітливістю, а не інтелектом. Вона затівала всілякі рольові ігри, одягала несподівані костюми, відточуючи свою майстерність перевтілення в сексі з кожною зустріччю.

Інша завидна коханка, чудова Софі Лорен, володіла низьким сексуальним голосом, зводячи з розуму чоловіків одним шепотінням. Грудний ніжний голос, що переходить у пристрасні крики в обіймах коханого, надавав образу Софії особливу привабливість.

Унікальна зброя зваблювання - вміння володіти голосом. Тембр Поліни Віардо вводив в екстаз Тургенєва, закоханого в неї. Коли вона співала, той ридав.

Вчіться керувати власним голосом, під час інтимних ігор використовуйте його. Якщо ви зовнішньою красою не відрізняєтеся, беріть приклад з Соньки Золотої ручки. Адже за свідченнями очевидців, та була зростом не більше півтора метрів, потворна бородавка красувалася на правій щоці, шкіра мала недоліки. Але Сура Блювштейн (справжнє ім'я Соньки) володіла чудовою здатністю загіпнотизувати поглядом. Тому цей дуже дієвий прийом зваблювання використовуйте як можна частіше.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2604 | Додав: radymo | Теги: Ідеальна коханка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]