phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:21
Інфопортал: Валерія Гай Германіка зніме фільм за "Оле-Лукойє" Андерсена з готичним монстром-привидом
На діловому майданчику 35-го Московського міжнародного кінофестивалю Moscow Business Square представили проект нової картини скандального режисера Валерії Гай Германіки "Нічник", заснованої на казці "Оле Лукойє" Ганса Християна Андерсена, пише Інфопортал.

У фільмі буде показано, як семирічного хлопчика ночами відвідує доброзичливий монстр-привид, схожий на "готичного співака" з постера в кімнаті його старшої сестри. У сюжеті простежуються два мотиви - відносини хлопчика із зовнішнім світом (у тому числі з батьками) і погляд дитини на навколишній через призму чарівництва.

Як пообіцяв представник продюсерської компанії, фільм чекає комерційний прокат, а також участь у фестивалях класу "А". Бюджет стрічки складе 1,8 мільйона євро, більша частина з яких вже знайдена. В даний час йде підготовчий процес зйомок.

Майданчик Moscow Business Square в цьому році проходить в рамках ММКФ вп'яте, на неї було подано більше 150 заявок, а спеціальними гостями проекту стали Китай і Південна Корея.

35-й Московський міжнародний кінофестиваль проходить з 20 до 29 червня. В основному конкурсі бере участь 16 картин, в числі яких фільм "Юда" режисера Андрія Богатирьова за повістю Леоніда Андрєєва, кримінальна драма "Ковзання" від рекламного режисера Антона Розенберга, чорно-біла історія про 1920-х роках "Роль" Костянтина Лопушанського з Максимом Сухановим у головній ролі, фільм голландця Дідерик Еббінг "Маттерхорн", польська поліцейська драма "Дорожній патруль" Войцеха Смаржовскі, режисерський дебют колишнього асистента Еміра Кустуріци - Момчило Мрдаковіч "Мамарош" та інші картини.
Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1615 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]