phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:36
Інформацію про ресторани України шукайте на сайті tutvse.com.ua

Всесвітній економічний форум опублікував новий рейтинг конкурентоспроможності у сфері подорожей і туризму, в якому 140 країн світу оцінюються за рівнем зусиль, докладених ними для розвитку цього сектору економіки. У той же час варто зауважити, що якщо ви хочете гарно відпочити в Україні і при цьому відвідати найкращі ресторани і бенкетні заклади країни, тоді вам варто почитати інформацію про них тута на порталі tutvse.com.ua.

Згідно з даними ВЕФ, на туристичну галузь припадає 9% світового ВВП (близько 6 трильйонів доларів). У ній безпосередньо зайняті 120 мільйонів осіб, і ще 125 мільйонів людей завдяки туризму отримали роботу в суміжних областях. У 2012 році кількість туристів у всьому світі зросла на 4% в порівнянні з 2011 роком. Очікується, що в 2013 році приріст також складе 3-4%.

Рейтинг складений на підставі оцінок, виставлених кожній країні за 14 параметрами: державне регулювання, екологічна стійкість, безпеку, здоров'я та гігієна, рівень пріоритетності туристичної галузі, інфраструктура повітряного транспорту, інфраструктура наземного транспорту, туристична інфраструктура, інфраструктура інформаційно-комунікаційних технологій, цінова конкурентоспроможність туристичної галузі, персонал, відповідність реклами якості, природні ресурси, культурні ресурси.

Лідером міжнародного туризму, згідно з рейтингом, як і раніше є Швейцарія, яка набрала 5,66 бала (рейтинг публікується раз на два роки). Друге місце зберегла за собою Німеччина з 5,39 бала. Австрія піднялася на одну позицію і зрівнялася з Німеччиною (5,39 бали).

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 1626 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]