phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:55
Як часто слід змінювати роботу - вчені розповіли

 

Періодичність зміни роботи повинна складати 5-7 років.

Проведене фахівцями зі штату Массачусетс дослідження допомогло визначити, наскільки часто людині потрібно змінювати місце роботи або ж займану посаду. Як виявилося, періодичність зміни повинна складати 5-7 років. Ця інформація була опублікована в журналі Social Relations, повідомляє VladTime.

Автори дослідження провели аналіз роботи понад півтисячі співробітників однієї з американських компаній і змогли з'ясувати, що після зазначеного терміну продуктивність на займаній посаді починає поступово знижуватися і падає до критично низької позначки.

Підсумки експерименту показали, що після закінчення 5-7 років праці на одній посаді людина стає не тільки менш активною, вона також більше втомлюється від виконуваної роботи і перестає проявляти якусь ініціативу, не прагне зростати по кар'єрних сходах. Призводить це також до виникнення різних спірних ситуацій, напружених стосунків з колегами і начальством.

Фахівці радять намагатися справлятися зі стресом самостійно, щоб стосунки не загострилися до тієї межі, після якої слідує звільнення. Допомагають в цьому різні методики по боротьбі зі стресом, адже саме він і є причиною подібних процесів.

 

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 1352 | Додав: adminA | Теги: зміна роботи, вчені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]