phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:03
Як покращити стан судин і кровообіг мозку - рецепт цілющої суміші

 

3 інгредієнти для покращення стану судин і кровообігу мозку

Дві головні причини, які призводять до порушення мозкового кровообігу - це гіпертонія і атеросклероз.

Вони можуть спровокувати цілий ряд дуже серйозних захворювань. Таких як: параліч, проблеми із зором, втрата координації руху, порушення функцій серцево-судинної системи, інсульту.

Хронічні судинні захворювання мозку називаються дисциркуляторною енцефалопатією.

Симптоми цього захворювання розвиваються поступово і навіть лікарі не завжди можуть помітити їх. Дуже часто і сама людина не звертає на них особливого значення.

Ми рідко звертаємо увагу на те, що нам важко запам'ятати щось нове або ми постійно забуваємо різні дрібниці, імена людей і важливі дати.

Ось основні симптоми, які підкажуть вам, що кровообіг головного мозку порушений:

-  Постійний головний біль
- Часті запаморочення
- Очний біль
- Шум або дзвін у вухах
- Жар або озноб
- Нудота і блювота
- Підвищений артеріальний тиск

Порушення мозкового кровообігу призводить до зниження інтелекту, яке може швидко прогресувати, аж до стану безпорадності, порушення рухової активності і передусім ходьба.

Ми пропонуємо вам рецепт цілющої суміші, яка використовується в народній медицині не одне десятиліття і перевірена багатьма!

Вона зміцнює судини, відновлює пам'ять, підвищує імунітет і покращує мозковий кровообіг.

Рецепт:
Подрібнити 500 грам журавлини (свіжої або мороженої), змішати її з 350 грамами натурального меду, додати 1 невеликий (приблизно 150-160 грамів) дрібно натертий корінь хріну.

Все добре перемішати, помістити в скляну банку і поставити в холодильник. Рекомендується вживати 3 рази в день після їжі, запиваючи теплим трав'яним чаєм, по 2-3 чайних ложки.

Якщо в цю суміш додати 1 невелику, дрібно натерту, цибулину, вийде відмінний засіб для зміцнення імунітету і лікування простудних і вірусних захворювань. Особливо актуальна ця суміш в сезон грипу і вірусних інфекцій.

Досить вживати 1 столову ложку на день і ви можете бути упевнені - ви не захворієте!

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1127 | Додав: adminA | Теги: покращити стан судин і кровообіг мо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]