phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:12
Як правильно підібрати дитяче автокрісло?

 

 

Подорожувати автомобілем завжди весело та цікаво. Незалежно від того, чи відвідуєте бабусю або дідуся, відправляєтесь у відпустку або здійснюєте коротку подорож до супермаркету - дитячі автокрісла забезпечують потрібний комфорт та зменшують ризик травмування в разі нещасного випадку.

Автокрісла є обов'язковими, доки дитина не досягне віку дванадцяти років або виросте до 1,50 м відповідно. Ці автокрісла повинні адаптуватися як до розміру, так і до ваги дитини, щоб забезпечити комфортне сидіння на більш тривалий час і забезпечити оптимальний захист у випадку аварії.

Вибір правильного автокрісла може бути досить складним. Що батьки повинні враховувати, щоб забезпечити малюка оптимальним захистом і одночасно перетворити навіть короткі поїздки в прекрасні пригоди?

Для того, щоб допомогти мамі та тату полегшити вибір правильного типу, стандарт ECE-R 44/04 класифікує автокрісла в декілька груп:

  • Група 0+

  • Група I

  • Група II

  • Група III

Відповідно до потреб дитини, ви можете замовити дитяче автокрісло на mybuy24.net, що полегшить завдання, які стосуються безпеки вашого малюка і зроблять подорож безпечною та радісною пригодою.

Новонароджені та немовлята найбезпечніше подорожують на автокріслах групи 0+. Автокрісла для немовлят та дітей вагою до 13 кг звичайно мають вкладиш, який можна зняти, якщо необхідно. Ще однією перевагою автомобільних крісел для немовлят є ручка, яка полегшує транспортування. Дитячі автомобільні крісла повинні бути звернені назад, - таким чином вони забезпечують найкращий захист для вашого малюка.

При досягненні 15-місячного віку, ви можете перейти на автокрісло, яке можна встановити у режимі вперед обличчям. Переконайтеся, що положення дитини комфортне для неї. Рекомендується використовувати автокрісло настільки довго, наскільки це можливо. Як тільки ваш малюк досягне ваги 9 кг, ви можете перейти на автокрісло наступної групи. Автокрісла I групи підходять для дітей вагою від 9 кг до 18 кг.

Бустери II та III груп забезпечують оптимальний комфорт для дітей вагою від 15 до 25 кг та від 22 кг до 36 кг відповідно. Багато дитячих автокрісел зазвичай охоплюють більше однієї групи, щоб вони могли використовуватися протягом більш тривалого періоду часу. Автокрісла для дітей, придатні для груп I, II та III, значно дешевші, ніж придбання декількох крісел різних груп, оскільки вони ростуть разом із вашою дитиною. Коли ваша дитина підросте, ви можете використовувати ремені безпеки автомобіля. Автокрісла групи I/ II/III підходять для дітей вагою від 9 кг.

Надзвичайно важливо, щоб ремені крісел були натягнуті щільно. Таким чином, захисний ефект у випадку зіткнення є найвищим, і ви можете бути переконані, що малюк буде у безпеці.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 934 | Додав: radymo | Теги: автокрісло | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]