phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:16
Як правильно засмагати


Дуже важливо знати, як правильно загоряти, щоб не отримати сонячний опік? Більшість людей мріють про ідеальну засмагу, але в результаті одержують опік або не рівний загар.
Щоб засмагнути правильно і не отримати сонячних опіків потрібно засмагати в певні години. Засмагати слід тоді, коли сонце не сильно пече. В основному найнебезпечніший загар вважається днем. Найкращим часом для засмаги рахується з 8 до 11 ранку, або з 16 до 20 вечора. Щоб добре засмагнути, необхідно перші дні проводити на сонці дуже мало часу. Шкіра повинна звикнути до впливу сонячних променів. Спочатку загоряйте тільки годину, потім наступного разу можна засмагати трохи більше і так послідовно. Але не поспішайте засмагнути відразу, ви отримаєте відразу опіки і потім шкіра почне злазити. Краще засмагати поступово, зате засмага буде рівною та красивою.

Крем для засмаги
Шкіру необхідно захищати. Тоді засмага лягатиме рівно і шкіра швидше звикне до сонця, а також легше буде переносити сонячні промені. Крем для засмаги добре зволожує шкіру і запобігає ймовірність опіків. Крем потрібно наносити тонким шаром, але ні в якому випадку не товстим. Занадто зволожена шкіра швидше нагріється і захисні властивості, які містяться в кремі не зможуть повноцінно захищати шкіру від опіків.

Як вибрати крем для засмаги?
До вибору крему для засмаги потрібно підходити дуже обережно. Уважно читайте всі його властивості. Компоненти повинні добре зволожувати шкіру і захищати її від старіння. Не користуйтеся кремами, які призначені для засмаги в солярії. Більшість таких кремів не захищають шкіру від прямих сонячних променів, тому що в них немає компонентів, які захищають від ультрафіолетових променів.

Як краще засмагати?
Коли ви засмагаєте, завжди намагайтеся стежити за тим, щоб лице та голова були добре захищеними. Носіть головні убори і сонцезахисні окуляри. Якщо ви відчуваєте, що одна сторона вашого тіла сильно нагрілася, то накрийте чим-небудь легким, і розверніться так, щоб засмагала інша частина. Коли ви виходите з води краще витерти всі крапельки на вашому тілі. Завдяки цим крапелькам можна сильно згоріти. Тому якщо ви хочете рівномірну засмагу, то краще витирати їх рушником.

Де б, ви не вирішили засмагати, завжди пам'ятайте, що засмагати краще послідовно і повільно. Не поспішайте засмагнути відразу і не турбуйтеся, якщо засмага не рівна. Поступово якщо ви будете користуватися порадами, то ви зможете засмагнути, так як ви мрієте.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2919 | Додав: radymo | Теги: Засмага, правильно засмагати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]