phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:52
Як протверезіти за кілька хвилин - відкрили секрет

 

Аскорбінка допомагає за лічені хвилини протверезіти. Справа у вітаміні С, який виводить токсини з організму.

Також рятівником у цій справі є вітаміни групи В. Це довели науковці Університету штату Іллінойс, порадивши для профілактики похмілля приймати вітаміни В1 та В6. Вони допомагають швидше переробити алкоголь, стимулюють активність печінки і мають детоксикаційну дію.

Встановлено, що 1200 міліграмів цього вітаміну знижує симптоми похмілля в два рази.

Вчені радять вживати вітаміни в рідкому вигляді. Для цього їх потрібно розчинити у воді. Водночас не варто приймати одразу два вітаміни В1 та В6, оскільки в такому разі в організмі засвоїться тільки один з них. Перерва між прийомом двох лікарських засобів повинна становити не менш, як 4 години.

Морозиво для полегшення проявів похмілля створили у Південній Кореї. Його назвали Gyeondyo-bar. У перекладі - "Не переживай, тримайся". Воно вже доступне у супермаркетах.

"Gyeondyo-bar полегшить життя тим, кому потрібно зранку йти на роботу з важкою головою. Наше морозиво рятує від наслідків нічних застіль, тому вам більше не доведеться страждати весь день від жахливих наслідків похмілля", – рекламуть виробники.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 749 | Додав: adminA | Теги: секрет, протверезіти за кілька хвилин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]