phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:07
як швидко схуднути в ногах

 

1. Більше ходіть пішки
Забудьте про ліфти, користуйтеся тільки сходами, не стійте на ескалаторі, а йдіть зліва. Замість того щоб покататися на машині до найближчого супермаркету – дійдіть до нього пішки.
Якщо можете дійти до роботи пішки, краще відмовтеся від транспорту, хай він і заощадить вам час. Нехтуйте всім, що може полегшити вам життя. Пам’ятайте, що будь фізична активність буде вам тільки на руку.

2. Перш ніж почати тренування, скоректуйте ваше харчування, де збалансовано повинні поєднуватися білки, жири і вуглеводи
Пам’ятайте, що краще не розслаблятися і зриватися на щось “шкідливе”. Однак якщо відчуваєте, що не можете повністю відмовитися, наприклад, від солодкого, краще дозволити собі це в першій половині дня. Їжте більше білка, який допоможе зміцнити м’язи, і пийте більше води, яка буде виводити токсини з організму. Включіть в раціон харчування рибу, курячі грудки, індичку, не забувайте про овочі та крупи. Постарайтеся скоротити до мінімуму випічку, солодощі і солоне.

3. Засвойте одне правило: худнути тільки в певних місцях – неможливо
Тому тільки вправи на ноги не принесуть бажаного результату. Поєднуйте їх із загальними кардіонагрузками, наприклад, з бігом на еліпсоїді, біговій доріжці, їздою на велосипеді (остання найменш ефективна вправа). Тренування повинні тривати не менше 40 хвилин – в іншому випадку про результат можна і не мріяти. Майте на увазі, що кращий результат дає поєднання кардіо з силовими вправами, тому не зациклюйтеся на чомусь одному. До слова, не забувайте і про розтяжку.

4. Не нехтуйте косметичними процедурами
Наприклад, обгортання, які прискорять процес схуднення. Також спробуйте перед душем потерти ноги жорсткою сухою щіткою. Така процедура стимулює кровообіг і допомагає роботі лімфатичної системи. Не забувайте про масаж, який в принципі можна проводити і самостійно в домашніх умовах. Головне вибрати відповідне масло.

5. Гарною підмогою можуть стати коригувальні креми
Головне – не покладати на них занадто великі надії, вони лише помічники, але ніяк не головний засіб досягнення мети. Користуйтеся ними перед тренуваннями, так процес схуднення трохи прискориться. Найкраще вибирати засоби, у складі яких є кофеїн, перець, кориця, цитруси – вони сприяють припливу крові до проблемних місць.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1275 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]