phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:23
Як вибір гаманця впливає на матеріальну забезпеченість

 

Гроші є предметом, необхідним всім і кожному. Також не станемо заперечувати і те, що для деяких людей вони є однією з головних цінностей. Дійсно, в наш час гроші мають високу матеріальну цінність, адже з їхньою допомогою людина може задовольнити багато своїх потреб. До того ж, матеріальна забезпеченість - одна з головних запорук щасливого життя.

Так, гроші є предметом бажань кожної людини, але не всякий вміє поводитися з ними належним чином - з цієї причини у багатьох людей виникають всілякі фінансові проблеми, що тягнуть за собою не дуже приємні наслідки. Так само, як людині потрібен затишний будинок, грошам необхідний гідний гаманець, вибрати який можна в інтернет-магазині TheMan. Перейшовши за посиланням https://theman.com.ua/gamanci-i-portmone на сторінку цього онлайн-магазину ви знайдете великий вибір гаманців та портмоне, але який саме обрати?

У повсякденному житті ми звикли користуватися аксесуарами і не бачимо в цьому ритуалі нічого незвичайного. Вони настільки увійшли в наше життя, що стали чимось буденним і непримітним. Однак варто зауважити, що аксесуари виконують дуже важливе для нас завдання: вони істотно впливають на енергію, яка підтримує важливі сторони людського життя.

Згідно фен-шуй, гаманець - це не просто зручне пристосування для зберігання грошей і зручного носіння їх з собою, а ще й засіб, здатний притягувати і утримувати ці цінні папірці. При виборі гаманця варто проявити особливу зацікавленість і звернути увагу не тільки на його дизайн, але і на колірну гамму, в якій він виконаний, а також на його місткість.

Ще з давніх часів панує думка, що кольорами, притягають багатство є: чорний, срібний, бронзовий, золотий. Люди, які зупинили свій вибір на гаманці одного з цих кольорів, зроблять абсолютно вірний вибір, адже саме ці кольори енергетично спрямовані на притягання і утримання грошових коштів.

Сучасні фахівці, які проводять дослідження в областях, пов'язаних з енергетикою, стверджують, що найкраще для притягнення і заощадження грошей підходять кольори, які входять в діапазон від жовтого до коричневого. Багато людей впевнено твердять, що найоптимальнішим для залучення грошей є червоний колір. І ця думка є вірною, оскільки червоний колір входить в діапазон кольорів від жовтого до коричневого. Якщо ви не випускник академії мистецтв, то вам варто ознайомитися з колірною схемою, щоб переконатися в цьому.

Відштовхують ж гроші холодні кольори, одними з яких є синій, сірий і зелений. Дані кольори споконвіку прийнято вважати фарбами води, а вода завжди знаходиться в русі - гроші будуть точно так же в постійному обороті: швидко приходити і швидко пропадати.

Крім кольору, дуже важливо звернути увагу на габарити гаманця. Великий гаманець призначений для великих грошей, маленький - для маленьких. Однак цю фразу слід розглядати не тільки в самому звичному нам розумінні: великі гаманці енергетично притягують матеріальні кошти.

Гроші - ті ще привереди, тому після вибору правильного гаманця не забувайте утримувати його в гідному вигляді і ставитеся до нього якомога дбайливіше.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 854 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]