phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:36
Як вибрати дитячі ролики?

 

Дитячі ролики – декілька порад

Напевно, в більшості з нас словосполучення «роликові ковзани» мимоволі викликає асоціацію з дітьми. Саме маленьких роллерів ми так часто зустрічаємо на вулиці: хтось з них лише робить свої перші «кроки» на роликових ковзанах, тримаючись за руку дорослого, а хтось вже майстерно володіє різноманітними трюками. І хто б міг подумати, що саме роликові ковзани стали основою хокею на роликах. Даний вид спорту знайшов свою популярність у близько 60 країнах світу. Зважаючи на це, кожен дорослий може без будь-яких вагань одягнути ролики і скласти компанію своїй доньці або сину, головне тут – бажання, трошки старанності, і колеса під ногами обов’язково почнуть Вас слухатись.

Катання на роликах розпочинається безпосередньо з роликових ковзанів. Що тут і до чого Вам залюбки підкажуть спеціалісти інтернет-магазину rollerland.com.ua Якщо говорити про дитячі ролики, то звичайно, перш за все, варто звернути увагу на виробника. І хоча Ви можете знайти на ринку дешеві роликові ковзани, купувати їх ми б все таки не радили. Роликові ковзани – це не просто взуття на колесах, це складний технологічний продукт, який повинен забезпечити безпеку, легкість та приємність руху. Обираючи модель світових виробників Rollerblade, Fila та Powerslide, репутація яких перевірена роками, Ви можете бути впевнені у якості придбаного товару. Наприклад, комплект дитячих роликів http://rollerland.com.ua/ua/nabor-roliki-rollerblade-spitfire-combo-g-2015 для дівчаток, з біло-рожевими елементами, включає в себе роликові ковзани, захист на коліна, лікті та кисті рук.

Характерною особливістю сучасних дитячих роликів є розсувний бут, який дає можливість регулювати розмір до 4 позицій. Середина ролика виконана з «дихаючої» тканини, що забезпечує відведення вологи та комфортність катання. Варто згадати і про те, що у даній моделі передбачена часткова з’ємність внутрішної частини ролика, що дає можливість прання при потребі. Найменший розмір 28-32 (17,5-20,5см) має трьохколісну раму, завдяки чому ролики є більш легкими для малечі та більш маневреними. Хлопчикам неодмінно сподобається варіант цієї моделі, виконаний у чорно-червоних тонах - Rollerblade Spitfire Combo 2015. Подібні комплекти роликових ковзанів спрощують завдання купівлі, адже Вам не доведеться окремо підбирати захист. Для абсолютних новачків доцільно подбати і про шолом, який можна купити як окремо, так і в комплекті з роликами. Останнє, але не менш важливе, що варто відзнатичи, це комфортність. Приміряючи ті чи інші роликові ковзани, дитині повинно бути комфортно. Якщо ж щось тисне чи заважає, – слід спробувати іншу модель.

Нехай у Вашої малечі будуть правильно підібрані роликові ковзани, і її радість від катання на роликах дарує приємні емоції і Вам!

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1284 | Додав: radymo | Теги: дитячі ролики | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]