phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:41
Як вибрати диван у мінімалістичному стилі чи лофт?

диван Бажаєте оформити приміщення гарно та функціонально? Важливо приділити особливу увагу вибору меблів. Якщо ваша квартира, будинок або офіс оформленні у лофт-стилі чи мінімалістичному, спробуйте підібрати відповідні вироби. Це можуть бути 2-х або 3-х місцеві дивани, кутові чи без спинки, у класичному білому/чорному кольорі чи яскравих тонах. У Львові купити меблі лофт можна в різноманітному дизайні. Для них характерний мінімалізм, чіткі лінії та стриманий вигляд.

Зараз існує тенденція на те, щоб робити простір більш функціональним і естетичним, уникаючи надмірностей. Для цього ідеально підходять стилі лофт і мінімалізм. Їхні шанувальники прагнуть вітати гостей у заспокійливій обстановці та мати можливість особисто насолоджуватися відповідною зоною відпочинку. Тому важливо вдало підібрати диван, наприклад, в OAK shop. Дізнайтеся, на що варто звернути увагу.

Яким може бути лофт-диван?

Простір має важливе значення: він має бути повітряним, без надмірностей і марних прикрас. Важливо обставити приміщення елементами, які естетично привабливі, а також надзвичайно функціональні. Навіть якщо розміри вітальні не такі великі, мета – залишити «повітря», тобто побільше вільного місця. Це вдасться, якщо вибирати меблі й аксесуари для них, які виконують більше функцій, дозволяючи оптимізувати простір.

Ідеальний диван для мінімального та лофт-стилю відповідає цим вимогам.

  • - Віддавайте перевагу чітким лініям і геометричним формам.

  • - Найкращі матеріали – ті, які найбільш практичні та легкі в чищенні. Наприклад, водовідштовхувальні тканини останнього покоління, шкіра чи екошкіра.

  • - Щодо кольорів, то мінімальна палітра меблів переважно враховує такі тони, як білий, чорний або сірий. Яскраві кольори будуть також допускаються, якщо вони створюють контраст із іншими меблями.

 

диван лофт

Диван для невеликої кімнати

Дивани у мінімалістичному виконанні мають оригінальні форми. Вони чудово пасують до просторів, де все ретельно підібрано, щоб досягти мети. Асиметрія та інноваційні матеріали – ключові моменти для дивану в стилі, який відрізняється від звичайного. Виберіть його, наприклад, без підлокітників, і зробіть на ньому акцент у приміщенні.

Диван-ліжко підійде для тих, хто любить оптимізувати простір. Це особливо хороший вибір, якщо у вас не дуже велика вітальня. Зробіть ставку на відкриту практичну модель, здатну за кілька секунд перетворитися на зручне ліжко для сну. Або можна купити диван-ліжко, оснащений контейнером. Так вдасться забезпечити подальшу економію місця – й вам буде легше підтримувати порядок.

Куточок для великої вітальні

Зазвичай вітальня, оформлена в мінімальному чи лофт стилі, включає лише один диван. Він великий і просторий, якщо це дозволяють наявні розміри. Як щодо кутового дивану в цьому випадку? Можна виготовити модульні меблі за розміром, а також вибрати з тих, які вже є у каталозі, зокрема, в OAK shop.

Розгляньте дивани з підлокітниками чи без них, із повністю знімної тканини для легкого чищення чи з екошкіри. Додайте низький стіл і кілька інших аксесуарів для меблів – і все. Хоча кутовий диван навіть сам по собі здатен відтворити потрібну атмосферу. Якщо забажаєте, спеціалісти проконсультують вас і допоможуть підібрати найкраще рішення. Бажаємо вдалих покупок!

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 429 | Додав: radymo | Теги: лофт, стиль, мінімалістичний, диван | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]