phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:37
Як вибрати готель правильно?

Суперечки про те, наскільки важливий вибір готелю для мандрівника, ведуться давно. Стійкі натури переконують нас в тому, що головною метою поїздки є огляд визначних пам'яток, а не затишок номера, а їхні опоненти стверджують, що скрипливе ліжко і відсутність кондиціонера здатні зіпсувати будь-який відпочинок. У той же час вирішення цього питання не варто пускати на самоплив, а навпаки - треба подбати про вибір готелю заздалегідь. Так ви зможете не тільки добре відпочити, але і заощадити свої кревні. Отже, на що слід звертати увагу?

Основоположним критерієм для вибору є мета вашої поїздки. Якщо це пляжний відпочинок, то розумно буде вибрати готель з власним пляжем, для того, щоб мати можливість відвідувати його коли завгодно. Дуже часто відсутність виходу до моря замовчується, і ви опиняєтеся в готелі, від якого ще кілометр-два до найближчого пляжу. Екскурсійний туризм, в свою чергу, передбачає знаходження в центрі міста, поруч з усіма його визначними пам'ятками. Якщо ви, навпаки, приїхали в конкретний місто, не відпочивати, але працювати, то має сенс підібрати готель в безпосередній близькості до підприємства-партнера, щоб не витрачати зайвий час на пересування незнайомим містом. У той же час радимо пам'ятати, що ідеальний в столиці Галичини готель Львів швидко забронювати вам допоможе Інтернет.

Крім вибору місця розташування готелю, необхідно звернути увагу на його інфраструктуру. Має значення наявність ресторанів, всіляких розваг, наприклад, аквапарку, басейнів і так далі, добре налагодженої анімації, парку. Це все має значення, якщо ви збираєтеся проводити в готелі достатню кількість часу. В іншому випадку вас буде хвилювати лише можливість снідати в зручний час і оздоблення власного номера. Тут просто зобов'язаний бути власний санвузол з гарячою водою, рушниками, мильними приладдям і феном. У жаркому кліматі робіть особливий наголос на отримання номера з кондиціонером, управління яким ви зможете здійснювати самостійно.

Не забувайте і про харчування. Національна кухня деяких країн буде нестерпна для вітчизняних шлунків, так що краще віддати перевагу готелям з європейським або ж дієтичним столом. Крім того, системи "все включено" або ж "шведський стіл" будуть краще, ніж обслуговування по меню, обмеженому декількома стравами.

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 1301 | Додав: radymo | Теги: Львів, готель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]