phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:28
Як вибрати конвектор: кілька головних порад

 

На сьогоднішній день дуже популярними стали настінні і підлогові обігрівачі, які мають конвекторний тип. Такі пристрої не тільки практично безшумно працюють, але і не займають багато місця. Крім того, в інтер'єрі практично будь-якого дизайну вони виглядають стильно. В цілому, крім їхньої краси і компактності, головною перевагою є все-таки ефективність. Такі пристрої можна купити для квартири, будинку, дачі, і навіть офісу. У даній статті ми поговоримо про те, на які основні параметри варто звернути увагу, вибираючи електричний конвектор опалення. Проте відразу же зауважимо, що швидко і вигідно придбати внутрішньопідлогові конвектори в Україні можна за допомогою сайту https://svit-konvektoriv.com.ua.

Вибираємо конвекторний обігрівач

Перш за все, необхідно знати, які параметри серед всіх представлених є важливими і вагомими. Серед них:

1. споживана потужність;
2. вартість;
3. виробник;
4. додаткові функції і можливості;
5. розміри приладу;
6. тип і матеріал нагрівального елементу;
7. можливість розміщення;
8. показники при огляді;
9. безпечна експлуатація.

А тепер про деякі характеристики більш докладно.

Потужність

Така характеристика, як потужність вибирається виняткового з того, який розмір має кімната, яку необхідно прогріти. Наприклад, якщо конвектор опалювальний електричний планується використовувати в неопалювальний період, коли вже або ще на вулиці холодно, розрахувати потужність можна приблизно так. На кожен один метр кубічний об'єму опалювальної кімнати необхідно рівно 25 ват потужності. У разі, коли опалення в будинку від батарей або радіаторів відсутнє повністю, показник з 25 змінюється на 40.

Тип нагрівального елементу

Якщо є можливість і дозволяє бюджет, кращий варіант вибору - це обігрівач, який має литий монолітний елемент нагрівання. Його перевага в тому, що термін корисної експлуатації набагато більший, а робота - набагато ефективніше.

Розміри

Оглядаючи в магазині або на сайтах прилади, обов'язково враховуйте їхні розміри, зокрема - висоту. Саме від цього залежить те, як буде циркулювати повітря. Наприклад, невисокі конвектори, до 60 сантиметрів у висоту, можуть забезпечувати швидке переміщення повітря в приміщенні, що призведе до його швидкого прогрівання. Важливо також і те, яку масу має прилад, однак тут тільки питання зручності перенесення.

Безпечна експлуатація

Електрична річ повинна бути максимально безпечною. До слова, саме конвекторні обігрівачі є найбільш безпечними. Їхній корпус нагрівається тільки до шістдесяти градусів Цельсія, тому залишити опіки не зможе. Крім того, конвектори не потребують заземлення.

До додаткових функцій можна зарахувати - регулятор температури, зволожувач повітря, термостат, таймер, іонізатор для поглинання пилу, пульт дистанційного керування.

Пам'ятайте, кожен обігрівач сушить повітря, тому поставити поруч з ним ємність з водою - буде правильним рішенням.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 783 | Додав: radymo | Теги: конвектор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]