phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:27
Як вирівняти тон лиця - секрети макіяжу

 
Секрет бездоганного макіяжу - рівний природний тон особи. Але навіть найкрасивіші жінки світу іноді потребують допомоги, щоб домогтися однорідності тону шкіри. Додання шкірі відповідного відтінку - найважливіша частина процедури нанесення макіяжу, адже якщо тон неохайний, весь макіяж буде зіпсований. Головне - виглядати так, як ніби ніякої косметики немає, і це ваша природна краса. Ось кілька порад, як вирівняти тон шкіри.

 
Зробіть пілінг

 При відсутності регулярного (щодня або хоча б щотижня) пілінгу на поверхні шкіри накопичуються омертвілі клітини. В результаті, шкіра виглядає тьмяною і нездоровою, а нездорова шкіра з жовтуватим відтінком додає кілька зайвих років.

 Якщо ці омертвілі клітини сухі, тон ляже нерівно, зволожувальний засіб не вбереться як слід, і макіяж буде виглядати неохайно.

 Для пілінгу в домашніх умовах використовуються скраби. У косметичному салоні роблять хімічний пілінг, мікродермабразію, пілінг бета-альфа-гідрокси-кислотами або засобами, що містять вітамін А, наприклад, ретиніт-А (Retin-A).

Підготуйте обличчя

Тональні основи і тонізуючі зволожувані засоби легко лягають на добре зволожену шкіру, набагато краще, ніж на суху. Для початку тонізуємо шкіру основою під тон з SPF-фільтром (останнім часом основи під тон чомусь особливо популярні). Не біда, якщо у вас немає основи під тон - його цілком можна замінити зволожувальним засобом з SPF-фільтром. Пам'ятайте, SPF-фільтр повинен бути не менше 15.

Вирівняйте тон шкіри

Наступний крок - нанесення тональної основи або тонізуючого зволожувального засобу (тонувати зволожувальний засіб більш прозоро). Обов'язково розтушуйте тональну основу або зволожувальний засіб. Занадто світлий або темний відтінок буде помітний. Наносити засіб тільки на ділянки, які цього потребують: як правило, це Т-зона (підборіддя, ніс і лоб).

Замаскуйте темні кола під очима, дефекти і почервоніння

Кілька крапель маскувального засобу (коректора) кремовою консистенції нанесіть на шкіру під очима або на будь-які дефекти, які хотіли б приховати. Не забувайте, що коректор потрібно не розмазувати, а злегка вбивати в шкіру подушечками пальців.

Приготуйте повіки

Навіть якщо ви не збираєтеся користуватися тінями для повік, на них потрібно обов'язково нанести основу, щоб тон шкіри був рівним і однорідним. В більшості жінок помітні блакитні прожилки, які можна легко приховати за допомогою основи.

Оживіть лице кольором

Вирівнявши тон шкіри, ви помітите її трохи нездорову блідість. Щоб надати лицю природність, скористайтеся бронзувальною пудрою, рум'янами кремовими або і тим, і іншим. Бронзувальну пудру слід наносити легким пухнастим пензликом або пушком на лоб, щоки і ніс. Рум'янами виділіть щоки від центру (так званих "яблучок") до скул (кремові рум'яна створюють "вологий" колір, який освіжає лице).

Зафіксуйте результат

Останній штрих - зафіксувати ідеальний тон обличчя за допомогою пудри. Втім, якщо вам подобається такий "вологий" макіяж, цей етап можна опустити. Однак багато візажистів наполягають на виконанні цього заключного етапу.

Отже, коли у вас з'явилося обличчя зі свіжим природним тоном, можна приступити до нанесення макіяжу, хоча, чесно кажучи, його краще звести до мінімуму. При такому кольорі обличчя навіть злегка підфарбованих вій і блиску достатньо, щоб фантастично виглядати!
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 3371 | Додав: radymo | Теги: секрети макіяжу, тон лиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]