phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:59
Як все-таки навчиться любити себе!?!



Всі ми щиро вважаємо, що любимо самих себе. Але це дуже часто зовсім не так. Подивіться на своє життя, загляньте в свої стосунки з рідними, знайомими, з коханою людиною. І чи є взагалі кохана людина у вашому житті. Проаналізували? А тепер дайте відповідь чесно на питання. Ви щасливі? Якщо ви ненавидите свою роботу, якщо вам не приносять радості відносини з оточуючими, особисте життя залишає бажати кращого і мрії не збуваються, то відповідь очевидна. Людина, яка вміє себе любити, щаслива та фартова!

Усвідомити це не складно. Найважче зрозуміти, як же все-таки навчитися любити себе. Багато років нам з дитинства вселяли, що думати про себе треба в останню чергу. Образливе слово "егоїст” било по розуму, як жорсткий батіг, розвиваючи в нас комплекси, почуття провини і примушуючи забувати про своє істинне "Я”. І ось, ми прийшли до того, що живемо заради когось, проживаємо чуже життя (життя дітей, родичів). Реалізуємо чужі цілі, які нам нав'язані склалися в суспільстві стереотипами. Ми намагаємося бути "не гірше за інших", на крайній випадок, "як усі". І, в результаті, втрачаємо себе.

Але, спасибі законам небесним, Бог завжди нам дає другий шанс. І ніколи не пізно щось міняти в собі, а значить і в своєму житті. Отже, почнемо. Для початку "відкрийте очі" і подивіться на навколишній світ. Спробуйте помітити навколо себе речі, які ви вже давно не помічаєте. Подивіться на блакитне небо, золотисті промені сонця, що грають з кристалами сліпучо білого снігу, красу ранкової зорі.

Щоб полюбити себе, треба створити навколо себе енергію любові. Ваш внутрішній світ повинен бути таким же гарним, як незаймані урбанізацією куточки нашої планети. У ньому не повинно бути нічого похмурого і нелюбого. Всі речі, які куплені без душі, на смітник! Ви повинні навчитися купувати собі тільки ті речі, в які закохалися з першого погляду. Чим більше таких "любимчиків" буде оточувати вас, тим більше енергії любові увійде в ваш життєвий простір. Речі повинні радувати. Зіткнення з улюбленими предметами викликає стан подібний ейфорії, яка виштовхує з душі негативні емоції.
А після того, як навчитеся прикрашати свій світ і любити свої речі, ви просто непомітно для себе перейдете до очищення відносин. Ви побачите, що багато людей просто не вписуються в гармонійну картину нового світу. Сміливо розлучайтеся з ними! І пам'ятайте, що ніхто на цій Землі нікому не винен. Не можна спілкуватися з людьми тільки тому, що незручно відмовити, або просто шкода людини, яка нахабно висмоктує вашу енергію, не даючи взамін радості і задоволення. Адже саме радість і задоволення - основні цілі щасливої людини. Всі люди, які будуть існувати в новоствореному просторі любові, повинні приносити вам винятково позитивні емоції.

І ось, коли ви, пройшовши ці два ступені, навчитеся жити в насиченому любов'ю і позитивною енергією просторі, то помітите, що мрії здійснюються за помахом чарівної палички. Тому що, шлях ваш відтепер має серце, а в серці цьому живе Любов!
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2237 | Додав: radymo | Теги: навчиться любити себе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]