phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:46
Як вступити в кращий польський університет?

Дуже престижно вчитися в закордонних, особливо європейських і американських університетах. Не завжди є можливість оплатити навчання в США, Британії чи Швейцарії. Тим не менш, є країни, які пропонують дуже якісну освіту за невисоку плату. Серед них - Польща. Тому якщо вас цікавить освіта за кордоном, - дуже багато корисної інформації про вступ, про університети ви знайдете на цьому сайті. Тут є абсолютно вся необхідна інформація, що стосується освіти в Польщі. Більш того, ви завжди можете звернутися до співробітників цього польсько-українського проекту, і вони допоможуть вам вибрати кращий університет і подати туди документи. Всі університети в Польщі для українців відкриті і пропонують кращі умови для навчання.

Серед переваг навчання в цій країні не тільки невисокі ціни на навчання, а й високий рівень підготовки бакалаврів і магістрів, затребуваність на ринку праці, можливість влаштуватися в будь-яку з країн ЄС з європейським дипломом. Завдяки такому навчанню за кордоном молодь стає більш активною і цілеспрямованою, отримує професійну підготовку і після закінчення ВНЗ має можливість знайти хорошу роботу з гідною зарплатою.

Як вибрати найкращий ВНЗ?

Щорічно складається рейтинг польських університетів, де є і державні, і приватні вищі навчальні заклади. Таким чином, абітурієнт разом з батьками може подивитися, де престижніше вчиться, фахівці якого університету більш затребувані серед роботодавців. Рейтинг враховує і міжнародні зв'язки університету, тобто можливість обмінів під час навчання. У рейтингу враховується престиж ВНЗ, його інноваційність, умови навчання та інші важливі чинники, завдяки Яким абітурієнт може легко вибрати, в якому з університетів він хоче вчитися. Престижне вважається навчання в технічних ВНЗ Польщі. До речі, дуже уважно підходити до вибору спеціальності. Їх багато, навіть більше, ніж в Вітчизняних університетах.

Навчання, проживання та дозвілля студентів

Багатьох цікавить питання оплати навчання за кордоном. Чи можна потрапити на безкоштовне навчання в Польщі? Так, така можливість є. В першу чергу, її мають абітурієнти, в яких є карта поляка. Тоді можна поступати в державні університети нарівні з поляками. Є й інший варіант вчитися абсолютно безкоштовно - це гранти на навчання в Польщі, а також стипендіальні програми. Ці програми орієнтовані на молодих, активних і цілеспрямованих молодих людей, які займаються наукою, громадською діяльністю, спортом.

Що стосується проживання, то в більшість студентів живе в гуртожитках. Якщо вам потрібна детальна інформація про освіту в Польщі, заходите на сайт проекту MojaEdukacja, тут зібрана абсолютно вся інформація - від цін в документів, необхідних для вступу.

Своє дозвілля студенти проводять дуже активно. Університети працюють над створенням різних секцій - як спортивних, так і наукових, тому кожному студенту буде чим зайнятися у вільний час. Крім того, Польща - країна з багатьма пам'ятками культури і студенти із задоволенням подорожують.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 685 | Додав: radymo | Теги: університет, польський, вступ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]