phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:17
Як жінкам зберегти молодість - медики

 

У дослідженні взяли участь більше 54 тисяч жінок.

Жінки, які харчуються здоровою їжею, в меншій мірі схильні до вікового зниження фізичних здібностей, ніж ті, хто вживає не настільки корисні продукти, інформує eizvestia.com/uk/news-ukr.

Про це заявила група вчених з Бостона.

За словами автора статті Френсін Гродштейн, до цього часу було мало робіт, які б розкривали, як дієта впливає на фізичну активність в старості.

До того ж безліч досліджень було присвячено тому, як дієта пов’язана з різними показниками здоров’я, проте вчені до цього часу не знають, чи може корисна їжа поліпшити фізичні здібності з віком.

Разом з тим, вчені вивчили зв’язок між періодичним індексом здорового харчування, який оцінює якість дієти за кількістю споживаних овочів, злаків, горіхів і омега-3-ненасичених жирних кислот, і показниками фізичної активності жінок.

У дослідженні взяли участь більше 54 тисяч жінок. Фізичні параметри вимірювалися кожні чотири роки з 1992 по 2008 рік за допомогою стандартних методик.

В результаті експерименту з’ясувалося, що жінки, які харчувалися здоровою їжею, менше страждали від зниження фізичної активності, ніж ті, хто вживав продукти з високим вмістом жирів або солодкі напої. Крім того, автори статті з’ясували, що найбільшу користь принесли цитрусові, апельсиновий сік, яблука, груші, салат і волоські горіхи.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1069 | Додав: adminA | Теги: жінкам зберегти молодість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]