phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:04
Які бувають презервативи Дюрекс?

 

Назва найстарішої в світі торгової марки бар'єрних контрацептивів Durex є абревіатурою з початкових букв англійських слів Durability, Reliability and Excellence. Що в перекладі означає "міцність, надійність і перевага". Важливо відмітити, що оригінальна якість латексних виробів, що виробляються під брендом Durex, вже багато років відповідає кожній букві цих золотих слів.

Під брендом Durex випускається досить широкий асортимент товарної продукції пов'язаної з бар'єрними контрацептивами. Це різні гелі-лубриканти інтимні змазки та презервативи. Ось про контрацептиви з латексу власне і піде розмова в цієї статті. Ми розглянемо популярні види презервативів Durex і розповімо про їх основні властивості.

DUREX Extra Safe

Durex Extra Safe розроблені для тих чоловіків, які люблять усе контролювати. Їм потрібна стовідсоткова упевненість в тому, що цей презерватив є абсолютно безпечним контрацептивом. Проте таким чоловікам не доведеться заради безпеки жертвувати комфортом погіршення чуттєвості в статевих відносин з представницями протилежної статі. Адже завдяки інноваційним технологіям виробництва презервативи Durex Extra Safe є дуже міцними та надійними і в них відсутній неприємний запах гуми.

DUREX Elite

Для посилення відчуттів під час сексу та поліпшення статевих відносин дуже згодяться надтонкі презервативи Durex Elite. Вони змащені спеціальною змазкою, яка впливає на приємне загострення чутливості статевих органів обох партнерів.

DUREX Pleasuremax

Бар'єрний контрацептив з латексу Durex Pleasuremax має ребристу зовнішню поверхню з точковими вкрапленнями. Така незвичайна структура презервативам потрібна для того щоб по максимуму можна було отримувати задоволення від статевого акту обом партнерам. Спеціальні опуклості з трохи жорсткішого латексу в основі презервативу додатково стимулюють клітор та малі статеві губи піхви сексуальної партнерки.

DUREX Dual Extase

Одночасний оргазм це апогей кохання в статевих відносинах між чоловіком та жінкою. Щоб цього досягти не треба мати особливих навичок секс-чарівника. Для цього існує презерватив DurexDual Extase який може уповільнити еяколяцію у чоловіка. Це відбувається завдяки тому, що гумовий матеріал з якого він вироблений пройшов спеціальну обробку медичним розчином на основі бензокаїну. Але це ще не всі корисні властивості цього чарівного виробу з латексу. Ребриста поверхня презервативу допомагає більш інтенсивно стимулювати ерогенні зони усередині піхви жінки. Це приводить к прискоренню прибуття оргазму в неї. У підсумку виходить, що презерватив Durex DualExtase прискорює її, уповільнює його, і вони разом приходять до фінішної точки насолоди кохання.

Любіть один одного. Сексуальне задоволення отримане обома статевими партнерами є головним пріоритетом здорових стосунків між закоханими людьми!

Більше інформації можно знайти на сайті Дюрекс.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 990 | Додав: radymo | Теги: презерватив | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]