phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:14
Які елементи меблів є обов'язковими

 

При виборі меблів ми звикли звертати увагу лише на повноцінні комплекти. Але ніхто і не замислюється про те, а чи дійсно ці комплекти є повними? Адже є ймовірність того, що ми навіть не підозрюємо, які б частини гарнітура нам могли б спростити життя, і внести в нього трохи додаткового комфорту.

В першу чергу - задумайтеся про дрібниці. Не завадить купити комод klen.ua/komody/, щоб функціонал кімнати, а відповідно і квартири, був трішечки розширено. На перший погляд, цей компонент гарнітура може здатися необов'язковим. Але, виходячи з досвіду інших співвласників багатоквартирного будинку, наявність комода дозволяє привнести в життя частку комфорту.

Наступний тип меблів, про який ніколи не забувають - це шафа. І тут варто враховувати такий аспект, як варіативність. Сучасний шафа - це не той громіздкий елемент квартири, який не відрізняється функціоналом, а лише займає багато вільного простору. На ринку представлені інші, більш компактні моделі даного типу меблів. Наприклад - шафи-купе. Поза всяким сумнівом, їх можна виділити не тільки тому, що вони досить практичні. Але не можна забувати про їх естетичний аспект, який може прикрасити і облагородити інтер'єр.

У випадку з вітальнями, обов'язково необхідні диван і крісла. Навіть якщо гості у Вашій квартирі не є частим явищем, подібне облаштування кімнати дозволить Вам не засиджуватися на одному місці, і переміщатися з крісла на диван, і навпаки. Може здатися, що сенсу в цьому не особливо багато. Втім, у кожного в житті бувала ситуації, коли не можеш знайти собі місця, сидячи на дивані. І в даному випадку, у Вас буде вихід з такого становища.

І наостанок - тумби. Досить компактні меблі, які при всіх своїх витончених розмірах дозволяють вирішувати складні завдання. Зрозуміло, що все залежить від суб'єктивних потреб і кожного, і розцінювати тумби, як перманентну панацею, не варто. Але якщо Ви спостерігаєте величезне скупчення зайвих предметів у кімнаті, які лежать там, де їм не слід було б знаходитися, то тумби здатні нівелювати цю проблему. Важливо лише пам'ятати про те, що всі компоненти меблів повинні візуально гармоніювати один з одним, щоб не створювати дисбалансу в дизайні.

Отже не забудьте заздалегідь подумати про придбання потрібного гарнітура, продумати їх сумісність між собою. Вибирайте якісні товари, не соромтеся розпитувати в продавця детальну інформацію, адже це може зекономити кошти в майбутньому.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 1001 | Додав: radymo | Теги: Меблі | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]