phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:57
Які переваги доставки "Новою Поштою"?

 

"Нова пошта" змінила світ відправок і доставок назавжди, і це дійсно приємні зміни! Коротко розповімо про умови роботи цієї служби. Розглянемо два способи доставки: за передоплатою і післяплатою. Дізнатися більш детальну інформацію, як відправити необхідну вам річ, можна на сайті компанії Нова пошта, перейшовши за посиланням novaposhta.ua/privatnim_klientam/vidpraviti.

Доставка до складу транспортної компанії у Вашому місті. За передоплатою: наприклад, вартість товару 1000 грн.

Оплачуєте замовлення, наприклад, в одному з відділень банку "Приватбанк" або через інтернет-систему Приват-24. Як тільки компанія отримує гроші, вона відразу ж відправляє Ваше замовлення (щоденне відвантаження), 1-2 дні - і вуаля! - Посилка у Вашому місті (ви навіть зможете перевірити її місцезнаходження онлайн - на сайті служби. Все що Вам тепер потрібно - забрати її з обраного складу. Всі витрати (вартість пересилки) при купівлі більшості товарів вже оплачені і платити при отриманні не треба.

З оплатою при отриманні (накладений платіж): ви робите оплату при отриманні вантажу (і, при бажанні, його огляду). Приміром, при вартості товару 1000 грн, Ви оплачуєте цю суму + 2,5% від цієї суми (25 грн) за пересилання грошей відправнику, разом: 1 025 грн. Цей спосіб трохи дорожче - "Нова Пошта" бере комісію за обробку післяплати, зате Вам не потрібно заздалегідь йти в банк і оплачувати замовлення.

Оформляєте замовлення на сайті компанії, а вона відправляє посилку і надсилає Вам номер транспортної декларації. За цим номером Ви отримуєте посилку на вибраному складі і оплачуєте всю суму на місці. Зручно і швидко!

Доставка на Вашу адресу. Є хороша новина: можна ще простіше - не треба нікуди їхати — все ми купуємо через інтернет! Замовлення можуть доставити на Вашу адресу навіть з післяплатою. Правда тарифи розрахувати не так просто: все залежить від Вашої адреси і суми замовлення. Ви можете уточнити це у менеджерів компанії або запитати у самої "Нової Пошти": у них є контакт-центр - 0-800-500-609, який теж може порахувати вартість доставки.

За нашими підрахунками представництва "Нової Пошти" є вже в усіх районних центрах і постійно відкриваються нові.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1282 | Додав: radymo | Теги: Нова пошта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]