phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:11
Які продукти забезпечать здорову засмагу

Під час тривалого перебування на сонці, потрібно включити в раціон побільше овочів та фруктів, які перешкоджають роздратуванню, сухості і пігментації шкіри.

Категорично заборонено відправлятися на пляж, якщо ви тільки-но ситно поїли. Ще небезпечніше йти засмагати п’яним.

Мало того, що це некрасиво виглядає з боку, так ще і тепловий удар «схопити» можна, так як при перетравленні важкої їжі в спеку виникає відчуття внутрішнього жару, температура тіла зростає. Кращим перекусом під час і перед походом на пляж будуть овочі, ягоди і фрукти. Вони, до того ж, будуть перешкоджати утворенню пігментних плям і сухості шкіри.

Фахівці рекомендують їсти у сезон кавуни, грейпфрути та помідори, щоб засмага була безпечною для організму. Але слід не забувати і про сонцезахисні креми.

У сезон кавунів ці ягоди надійно уберігають організм від зневоднення, запобігають сухість шкіри і навіть перешкоджають виникненню пігментації. Вся справа у лікопіні – особливих речовинах, які містяться в плодах. Багато їх також в помідорах, грейпфрутах, гуаві. Тільки не забувайте при цьому користуватися сонцезахисними засобами, щоб захистити організм і зовні, і зсередини.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1099 | Додав: adminA | Теги: здорова засмага, продукти | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]