phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:17
Які варіанти наповнення для шафи купе?

шафа купе

Які варіанти наповнення для шафи купе?

Напевно в кожній квартирі або заміському будинку, обов’язково присутня шафа, в якій можна було б зберігати свої речі у гарному стані. Але в залежності від того, скільки членів родини знаходиться в будинку, а також від того, скільки речей у них існує, треба робити остаточний вибір того, яку саме шафу потрібно придбати. Не дивлячись на те, що стандартна шафа, в якої створи відчиняються в обидва боки, є більш звичною для кожного громадянина, на сьогоднішній день найбільшої популярності здобула саме шафа купе. Це сталося завдяки тому, що вона може бути будь-яких розмірів, та наповнення, а також має багато інших переваг. Саме тому в цій статті нам захотілося розказати покупцям, на що треба звертати увагу для того, щоб обрати цю конструкцію за усіма параметрами, які необхідні.

Розміри

В першу чергу, перед тим, як замовляти шафу, треба вирішити, якою за розмірами вона має бути. Для цього потрібно зайти до кімнати, де мають знаходитись меблі, та розпланувати приміщення. Окрім інших меблів, треба прорахувати те, скільки місця покупець зможе виділити для своєї майбутньої шафи. Після цього можна зайти на сайт https://sts-mebel.kh.ua/kupit-shkaf-kupe-v-harkove/ , на якому є багато різновидів конструкцій. У тому випадку, якщо обирати конструкцію, яка матиме лише один ряд секцій та поличок, треба враховувати той факт, що глибина її складатиме не менше, ніж 60 сантиметрів, тому зразу враховуйте такий розмір. Якщо ж власник потребує збільшити об’єм, тоді треба прораховувати додатково кількість місця і купити шафу купе, яка б відповідала потребам.

Що стосується довжини шафи, то вона залежить виключно від планування квартири. Також треба враховувати кількість речей, які потрібно буде розмістити у шафі. В тому випадку, якщо рече не дуже багато, можна замовити невелику конструкцію, навіть, якщо місця у кімнаті забагато. Але в тому випадку, якщо речей дуже багато, обов’язково треба виконати замовлення на велику шафу, адже речі зможуть довго прослужити та гарно виглядати лише за умовою правильного їх збереження.

Також треба враховувати висоту виробу. Краще за все виконувати проект до самої стелі, про це можна домовитись з виробником виробу. Полички, які будуть знаходитись найвище, можна використовувати для того, зоб зберігати якісь предмети чи одяг, яким ви користуєтесь не дуже часто. В тому випадку, якщо замовник не хоче високі шафи, він може замовити конструкцію, яка буде нижче стелі на ту відстань, яка йому потрібна.

Що треба врахувати

Для того, щоб замовник зміг правильно обрати наповнення для своєї шафи, йому потрібно дуже чітко розуміти свої потреби та кількість речей, які потрібно ховати у шафі. Також не треба забувати про те, що деякий одяг треба зберігати тільки на вішаках, щоб він не втратив свого зовнішнього вигляду. Непогано було б, якщо у шафі також було відділення для зберігання взуття. Найкращій варіант для покупки, це шафа на замовлення, адже в такому випадку замовник зможе сам обирати усі характеристики.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 806 | Додав: radymo | Теги: шафа, купе, наповнення | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]