phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:44
Їмо сирими - це корисно

Ми звикли готувати їжу самими різними способами. Однак є такі продукти, які все ж краще вживати при мінімальній кулінарній обробці, оскільки вони містять набір поживних речовин, фітохімічних з'єднань, ферментів, вітамінів, мінералів, антиоксидантів і корисних жирів, що легко дозволяють людині дожити до 100 років. В сирому вигляді всі ці корисні речовини зберігаються, а ось при обробці велика частина з них руйнується.

Наприклад, ягоди багаті клітковиною і містять мало цукру. Капуста знижує ризик онкологічних захворювань, а горіхи - захворювань серцево-судинної системи. Незбиране необезжиренное коров'яче молоко містить велику кількість лінолевої кислоти, яка також захищає від раку. Жирна риба - чудова профілактика захворювань судин і порятунок від депресії.

Також в список корисних продуктів, які краще їсти сирими, включені яблука, які корисні для зубів, легенів і знижують рівень цукру в крові, цибулю і часник, які захищають від паразитів і серцевих захворювань, гранат - багатий антиоксидантами.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 1859 | Додав: adminA | Теги: Гранат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]