phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

07:31
Кепка-каска — ідеальне поєднання стилю та безпеки на будівництві чи виробництві
Кепка каска — різновид захисного спорядження для будівельників, монтажників і представників інших робочих спеціальностей. Вона зовні нагадує звичайну бейсболку, але має міцний каркас, який забезпечує додатковий захист голови. Каскетку використовують тоді, коли є вірогідність ударитись об стаціонарні предмети під час роботи в умовах обмеженого простору.

Компанія Consafeti пропонує придбати каскетки захисні та інше захисне екіпірування. Вся
продукція сертифікована, що гарантує її якість, безпеку та тривалий термін служби.

Конструкція каскеток

Конструктивно каскетка складається із корпусу та козирка. Сферична частина має кілька шарів. Зовні вона закрита тканиною, яка має водовідштовхувальні якості. Сама основа виготовлена із полімерного матеріалу, який має невелику вагу та добре захищає від контакту із твердими стаціонарними предметами. Внутрішній шар забезпечує комфортне прилягання до голови та додаткову амортизацію.

Козирок роблять із пластику, який зовні обтягують тканиною. Його функція — захист від сонця, вітру та води. Щоб кепка зручно трималась, у неї є застібка, як на звичайних бейсболках. Додатково під козирком є спеціальна стрічка, яка захищає очі та обличчя від поту. Деякі виробники пропонують каскетки для різних сезонів. Літні моделі мають спеціальні отвори для циркуляції повітря. Варіанти для більш прохолодної погоди мають додаткове утеплення.

Переваги захисних каскеток

Каска кепка має кілька переваг порівняно з іншими засобами для захисту голови:
  • * привабливий зовнішній вигляд;
  • * великий вибір кольорів і фасонів;
  • * захищає від некритичних пошкоджень;
  • * доступна ціна;
  • * легкий догляд;
  • * забезпечує циркуляцію повітря у спеку.
Варто пам’ятати, що каскетка бейсболка не може повноцінно замінити каску будівельника та не захистить від серйозних ушкоджень. Її варто використовувати, коли є необхідність мінімально захистити голову від води, пилу, бруду, мастил, неагресивних хімічних розчинів і від падіння неважких предметів.

Де використовуються захисні каскетки?

Сьогодні захисними каскетками забезпечують працівників автосервісів і складів, агропромислових і житлово-комунальних підприємств, будівельників і монтажників. В онлайн-каталозі інтернет-магазину Consafeti представлено великий асортимент каскеток та
іншого захисного спорядження від провідних виробників. Фахівці компанії допоможуть із вибором продукції під конкретні потреби і бюджет, а також забезпечать її швидку доставку по Україні.
Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 615 | Додав: radymo | Теги: будівництво, Каска, кепка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]