phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:36
Керамічна плитка для кухні

 

Вибираючи керамічні вироби для такого приміщення, як кухня, можна довго підбирати бажані розміри, кольори і орнаменти панно керамічної плитки. Але в процесі міркування над масою різних варіантів і бажання виконати все якомога практично або більш красиво ми часто забуваємо про пряме призначення цього приміщення і специфіку оздоблювальних матеріалів для нього.

Керамічна плитка Львів - це одне з найбільш вдалих і досить оригінальних рішень в дизайні кухні, оскільки містить на собі вельми багато привабливих характеристик і може виконуватися з різними малюнками, наприклад, фруктів, овочів та інших продуктів. Цей колорит дозволяє кожній людині зберегти смак до життя і їжі, а також не забути про головне призначення кухні. Для утворення особливої атмосфери у кухні також застосовуються й інші композиції на тему їжі, так існують деякі колекції керамічної плитки із зображенням натюрмортів, з рослинними орнаментами і так далі. Крім композицій на тему їжі керамічна плитка може містити колірну гамму, яка поєднується з побутовою технікою та кухонними меблями.

Але також важливим є використання такого виду керамічної плитки, який був би не тільки красивим, а й практичним. Саме тому потрібно простежити за тим, щоб зображення на плитці були зроблені підглазурним типом нанесення. Це буде невеликою гарантією того, що плитка не подряпається і не зітреться надалі. Кухонна плитка також повинна легко переносити дуже сильні перепади температури і дію побутової хімії.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 1238 | Додав: radymo | Теги: керамічна плитка Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]