phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:48
Класифікація ліхтарів для освітлення

 

Електричне освітлення є атрибутом сучасного життя, адже зараз без електрики - нікуди. Напевно, можна буквально на руках порахувати, коли вам стане в нагоді ліхтарик. Але, як показує практика, ліхтариком ми користуємося частіше, ніж думаємо. Коли потрібно знайти щось в темному приміщенні, коли відключено електроенергія, пізно повертаєтеся додому, ну - і як піти на пікнік з нічлігом без такого зручного переносного приладу для освітлення. І список застосування ліхтарика на цьому далеко не закінчується.

Всі ліхтарики бувають двох різних видів, в залежності від їхньої області застосування:

Вуличні, які встановлюються на вулиці для освітлення місцевості вночі. Такі ліхтарі економічно вигідні, стійкі до погодних умов. З мінусів - невелика дальність освітлення. До речі, вуличні ліхтарики вже давно не просто пристрій для освітлення, але і вуличний аксесуар, дизайн якого потрібно враховувати при екстер'єрі та облагородженні двору і території біля будинку, дачі. Благо виробники світильників подбали про те, щоб споживачеві було з чого вибрати, а зробити це можна навіть онлайн, просто перейшовши за посиланням https://norlys.com.ua/lihtarni-stovpi.

Побутові світильники, завдання яких допомогти людині в побуті, а саме для ремонту, в походах, і інших ситуаціях при яких не можна обійтися без світильника. А також такі світильники використовують в якості додаткового освітлення.

У свою чергу, побутові ліхтарики бувають - налобні, виходячи з назви, зрозуміло, який метод кріплення. Вважається цей тип ліхтарика найбільш зручним, оскільки, прикріпивши його на лобі завдяки спеціальному ремінцю, руки залишаються вільними. Також бувають ручні, які мають різні характеристики - дальність освітлення, потужність і елементи живлення.

Крім ручних і налобних, бувають ліхтарики тактичні, які використовують для полювання, і компактні ліхтарики-брелки, які мають невелику вагу і не дуже велику потужність, носити які можна навіть в кишені.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1014 | Додав: radymo | Теги: Ліхтар | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]