phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:50
Коли секс перестає бути дружнім

Що таке дружній секс або що відбувається, коли дружні стосунки між чоловіком і жінкою переростають в інтимні

Види дружби між чоловіком і жінкою

Прийнято вважати, що чоловік і жінка дружити не можуть. Міжстатеві дружні стосунки бувають тільки в тому випадку, коли між чоловіком і жінкою немає фізичного потягу. Ще Фрідріх Ніцше сказав, що чоловік і жінка зможуть дружити тільки тоді, коли відчувають один до одного певну частку фізичної відрази. Тобто вони подобаються один одному, але одна лише думка зайнятися сексом викликає мало не напад нудоти. Якщо це не так, то вони рано чи пізно опиняться в одному ліжку.

Існує ще один варіант, при якому можлива міжстатева дружба: один з партнерів хоче інтимної близькості, а іншому цілком достатньо уваги і спілкування. Складність таких відносин у тому, що один з партнерів постійно буде чекати і сподівається, що відносини переростуть в щось більше ніж дружба. Якщо такі друзі все ж опиняться в одному ліжку, то більше зацікавлений в інтимній близькості один стане наполягати на більш серйозних стосунках, почне планувати спільне майбутнє, тоді як іншому все це не потрібно. Як правило, втомившись від тиску, один з партнерів віддасть перевагу припинити спілкування взагалі, ніж постійно відбиватися від домагань свого закоханого «друга».

Міжстатева дружба можлива ще в тому випадку, коли обидва партнери високодуховні особистості, які не помічають статевих ознак, а цінують один одного виключно за розум, схожість поглядів, щирість і широту поглядів. Такий варіант дружніх відносин зустрічається вкрай рідко або навіть майже ніколи.

Як відрізнити дружній секс від звичайного

Ви знаєте один одного сто років. Ви вивчили звички, смаки і погляди вздовж і впоперек. Вас вже не дивують ні перепади настрою, ні манера поведінки партнера і ви приймаєте його таким, яким він є. По-іншому і бути не може, адже ви ж друзі. Але буває ситуації, коли накочує хвиля фізичного збудження, а в цей момент поруч опиняється ваш друг. Це може виникнути спонтанно, при певному періоді фізичної стриманості або алкогольному сп’янінні або за суто особистих причин. Про флірт і залицяння не може бути й мови – спрацьовує потужний інстинкт, якому важко протистояти.

У дружньому сексі відсутній цукерково-букетний період, немає хвилюючого залицяння і взаємних притирань, етап пізнавання один одного вже пройдено. Дружній секс зводиться до банальної «фізики», тобто прийшов, побачив, переспав, а про «лірику» в таких відносинах намагаються не думати. Та й навіщо, адже ви вже й так «свої в дошку». Подальший хід подій важко передбачити: ви або продовжите дружити як ні в чому не бувало, або ваші стосунки перейдуть на новий і більш глибокий рівень, або ви повтікаєте, не зумівши себе пробачити, що опинилися в ліжку з кращим другом.

Переваги дружнього сексу

Момент притирання вже пройдено;
Дружній секс відрізняє високим ступінем довіри партнерів один до одного;
Повна відсутність зобов’язань;
Дружній секс, як правило, яскравіше і якісніше, ніж звичайний;
У таких відносинах відсутні ревнощі;
Дружній секс допомагає в період фізичної стриманості;
Більше вільного часу для себе;
Дружній секс заснований на довірі та взаємоповазі.

Якщо ж ви відчуваєте самотність і сумуєте за вашими зустрічами, якщо вам хочеться перевести відносини з дружніх в більш серйозні, якщо ви болісно реагуєте на те, що ваш партнер заводить роман на стороні, то ці стосунки вже складно назвати дружніми. Якщо ж кожен з вас живе своїм життям і при розставанні з ним ви не відчуваєте засмучення, якщо ви не ревнуєте, що ваш партнер влаштовує своє особисте життя, значить, у вас був справжній дружній секс.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2545 | Додав: adminA | Теги: дружній секс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]