phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:07
Корисна властивість ягід шипшини

У ягід шипшини визначена ще одна корисна властивість

Користь ягід шипшини для організму людини переоцінити неможливо. Стиглі яскраво-оранжеві плоди містять величезну кількість вітамінів і мінеральних речовин.

Дуже багато в шипшині вітаміну С, який сприяє зміцненню імунітету. Саме з цієї причини лікарі рекомендують при поширенні вірусів пити відвар ягід шипшини.А фахівці зі Швейцарії встановили, що у ягід шипшини є ще одна корисна властивість - при регулярному вживанні ягоди захищають суглоби.

У ході проведених досліджень було встановлено, що мікроелементи, які містяться в м'якоті і соку стиглих плодів, запобігають розвитку таких поразок суглобів, як артрит, артроз і остеопороз. Зокрема благотворним ефектом володіє жирна кислота, іменована GoPo. У шипшині кількість цієї кислоти дуже велика. Тканини суглобів з часом піддаються деструкції з причини впливу на них білків і ензимів. Жирна ж кислота GoPo, проникаючи в організм, зупиняє секрецію даних речовин, що володіють настільки руйнівною дією на тканини суглобів.

Крім призупинення вироблення протеїнів і ензимів, кислота сприяє активації генів, які несуть відповідальність за вироблення нових волокон колагену - будівельного матеріалу для здорових суглобів, необхідного для їх нормального функціонування.




Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1778 | Додав: adminA | Теги: корисна властивість, ягід шипшини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]