phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:42
Косметика та краса: що потрібно знати

Косметика та краса

Чи добре те, що декоративна косметика є окремим елементом? Косметика включає в себе засоби для догляду за шкірою, такі як крем, лосьйон, пудра, а також духи, помади, лак для нігтів, тіні, бігуді, кольорові контактні лінзи, фарби, лаки і гелі для волосся, дезодоранти, косметику для дітей, масла і солі для ванни і багато інших видів продукції. Але все це - ніщо, без тих засобів, які використовуються для нанесення макіяжу і дозволяють поліпшити ваш зовнішній вигляд.

У наш час косметику замовити онлайн не проблема можна швидко вибрати те, що потрібно, оформити доставку і радієш новій покупці. Адже уявити життя сучасної жінки без косметики не можливо - правильний макіяж освіжаючий, поліпшить колір шкіри, приховає недоліки, підкреслить красу очей, а найголовніше - зробить жінку більш впевненою в собі.

Чи знаєте ви, що люди використовували косметику вже в Давньому Єгипті, Греції і Римі, а також Стародавньому Ізраїлі? Біблійна книга Есфір також описує різні косметичні процедури. Популярність косметики стрімко зросла в XX столітті. Сьогодні косметика виготовляється порівняно незначним числом багатонаціональних корпорацій, але поширенням косметики займається досить широке коло різних підприємств.

Якщо ви є прихильником декоративної косметики, то повинні знати якомога більше про її типи, склади, сумісність з шкірою, щоб уникнути проблем і бути впевненими в тому, що вона є безпечною.

Коротко про типи

Засоби, які використовуються для маскування недоліків шкіри і вирівнювання кольору обличчя, що дозволяють шкірі виглядати молодою і здоровою. Як правило - це крем, пудра або мус. Будьте обережні, підбираючи відповідний косметичний засіб.

Крем підійде для сухої шкіри, мус для нормального типу. Не перестарайтеся, наносячи засіб на обличчя, так як він може виглядати, як маска з важким гримом. Пудра підходить для спекотної погоди. Вона має матуючий ефект і приховує недоліки.

Губна помада, блиск, олівець, засіб для об'єму, бальзам і кондиціонер для губ. Найважливіше завдання - підібрати правильний відтінок.

Рум'яни бувають у вигляді порошку, крему або гелю.

Туш і кондиціонер для вій є незамінними для їхнього зміцнення. Будьте обережні, експериментуючи з різними кольорами.

Підводка і тіні для повік, мерехтливі і блискучі олівці для очей, зроблять їх більше, зможуть замаскувати мімічні зморшки, якщо вам за 30. Ви можете також вибрати косметику для брів таку як олівці, креми, воски, гелі та порошки.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 689 | Додав: radymo | Теги: косметика Suda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]