phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:05
«Кристали» Версаче: легендарна колекція парфумерних бестселерів

«Кристали» Версаче: легендарна колекція парфумерних бестселерів

Саме з колекції «кристалів» почалася нова віха в історії Версаче. З моменту випуску у 2004 першого кристалу і донині ці аромати залишаються найбажанішими і улюбленими.

Першим в колекції став Crystal Noir — стримана композиція з нотами гарденії, кокосу і меленого чорного перцю. Творець аромату — парфумер Антуан Лі зумів зберегти свій неповторний і оригінальний стиль, тому Crystal Noir відрізняється від інших «кристалів» настільки сильно, як ніби він не має ні найменшого відношення до Versace.

Усі «кристали» Версаче складаються з життєствердних нот фруктів і квітів, це легкі, солодкувато-освіжаючі аромати. На відміну від них Crystal Noir — насичений східний аромат, що обволікає свою господарку. Найкраще соковиті і солодкуваті ноти Noir звучать восени і взимку.

Наступним вийшов парфум Bright Crystal. Над цим та іншими «кристалами» працював парфумер Альберто Морільяс — король свіжих і квіткових ароматів. Уже з першої композиції йому вдалося створити бестселер, який на довгі роки завоював прихильність мільйонів жінок у всьому світі. 

Донателла Версаче поставила перед Морільясом завдання — створити комерційно успішну композицію, центральною нотою якої буде півонія. До цього, півонія була також широко поширеною в парфумерії, але вдалі композиції зустрічалися в основному в нішевому та інді-сегменті. Але Брайт Крістал зробив прорив, ставши одним з успішних жіночих ароматів у люксовій категорії. 

Часто його відносять до весняно-літніх ароматів, але в холодну пору року він розкривається по-особливому розкішно. На морозному повітрі парфум стає дзвінким, пронизливим, колючим і захопливим, як і личить кристалу. 

На початку звучать гранат, юзу і акватичний (водяний) акорд, їх змінюють ноти лотосу, магнолії та півонії. База аромату складається з амбри, махагоні (червоного дерева) і мускусу. 

У 2013 році поповнив колекцію «кристалів» аромат Bright Crystal Absolu. Фланкер практично повторює звучання Bright Crystal, з тією лише різницею, що в Absolu є ноти малини. Це зробило аромат солодшим і більш насиченим. Завдяки своїй щільності Absolu також підійде для морозних зимових днів.  

Після успіху попередніх композицій, Версаче продовжили співпрацювати з Морільясом і випустили ще два аромати: Yellow Diamond і Yellow Diamond Intense. Формально вони не належать до колекції «кристалів», але через схожість в дизайні флаконів їх можна об'єднати в одну групу. Сонячні, квіткові аромати, в основі яких солодкий грушевий сорбет з цитрусовим відтінком — Yellow Diamond і Yellow Diamond Intense традиційно вважаються провісниками весни. 

Усі аромати із колекції кристалів та діамантів Версаче є уособленням розкоші, жіночності та чуттєвості. Вони підійдуть як молодим романтичним особам, так і впевненим у собі, поважним жінкам.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 554 | Додав: radymo | Теги: колекція, парфум | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]