phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:46
Лікар - запалення нирок жінки викликають самі

 

В період різкого похолодання важливо звернути увагу на роботу нирок. Вони дуже гостро реагують на холод. Навіть легке переохолодження може дати серйозні наслідки.

"Найчастіше запалення нирок буває у жінок. У них уретра коротша, ніж у чоловіків, тому інфекції легко потрапляють в організм" - розповідає столичний уролог Юрій Голубицький. - Воно виникає в організмі через інфекції. Жінки часто жертвують своїм здоровям задля краси. Не упускають моменту одягти коротку спідницю чи куртку. Цим самим самі викликають запалення".

Для діагностування захворювання необхідно провести УЗД сечостатевої системи, здати аналізи.

"Хронічний прояв цього запалення гірший, ніж гострий. Цей заболів і людина відразу його лікує, а хронічний запускає на кілька років. Він може протікати іноді непомітно для хворого. Часто проявляється лише загальною слабкістю, швидкою стомлюваністю, запамороченням, головними болями, болями в попереку. Іноді хворих більше турбують болі в животі і запори. Через певний час нирки починають гірше працювати, з'являються спрага або сухість у роті. Може раптово підніматися температура або самостійно спадати. При цьому вона може бути високою, а може бути і низькою - 37 градусів. Людина не може зв'язати всі ознаки".

Щоб уникнути проблем із нирками потрібно стежити за статевим життям та уникати переохолодження поясниці та статевих органів.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: запалення нирок, жінки, Лікар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]