phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:32
Лікує мігрень прогулянка на велосипеді

 

Фахівці Інституту фізіології і нейрології в Гетеборзі (Швеція) стверджують, що перемогти мігрень легко можна за допомогою звичайного двоколісного велосипеда.

В ході експериментів, участь в якому взяли 90 добровольців, які мають симптоми головного болю, людей розділили на три групи.

Одні учасники експерименту лікували мігрень лікарськими препаратами, інші – релаксотерапією, а представникам третьої групи було запропоновано здійснити прогулянки на велосипеді.

Вчені заявили, що за результатами експерименту ефективність кожного із запропонованих способів боротьби з мігренню була приблизно однаковою.

Частота нападів знизилася з 4 до 3 разів на місяць. Однак переваги велосипедного спорту полягають у тому, що на відміну від медикаментів він не може мати побічних негативних наслідків, а на відміну від релаксу він дає відчутну користь для стану всього організму в цілому, підтягуючи м’язи, стимулюючи тонус, піднімаючи настрій.

Користь від прогулянок на велосипеді фахівці пояснили тим, що рух прекрасно бореться зі стресом, а також сприяє здоровому сну, адже саме надмірне перенапруження зазвичай і стає причиною мігрені.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: велосипед, мігрень, прогулянка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]