phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:22
Лікуємо вітрянку дома
  Як лікувати вітрянку дома

Перш за все, при підозрі на вітрянку потрібно показати дитину педіатру, щоб він підтвердив діагноз.
Лікування вітрянки в домашніх умовах
Лікування вітряної віспи зазвичай відбувається в домашніх умовах. Хворого слід ізолювати в окрему кімнату приблизно на 10-12 днів, все залежить від перебігу хвороби та індивідуальної реакції організму хворого на хворобу. Потрібно приймати прописані доктором препарати, які повинні зняти симптоми хвороби, і вживати заходів, які зменшать запалення організму:

ацетамінофен / ібупрофен знімуть жар;
антигістамінні засоби знімуть свербіж;
заспокійливі лосьйони;

Зниження свербежу

Відомо, що висип від вітряної віспи дуже сильно свербить. Розчісування пухирів здатне спровокувати розвиток шкірної інфекції або привести до появи шрамів. Щоб знизити свербіж в домашніх умовах, можна зробити певні кроки, наприклад, скористатися холодним компресом, прийняти ванну з вівсяним борошном або оральні антигістамінні засоби. Але знову-таки без консультації з лікарем нікуди.

Слідкувати за температурою

Підвищення температури - абсолютно природна реакція людського організму на інфекційне захворювання. Температура вище звичайної знищує віруси і бактерії, які викликають захворювання. Жарознижуючі засоби зупиняють цей природний в організмі процес, тому їх використання допустимо в крайніх випадках. Якщо поведінка малюка не схожа на поведінку хворого, та й симптоми не сильно виражені, не слід використовувати жарознижуючі препарати. Необхідно зв'язатися з лікарем, якщо температура у крихти протягом 48 годин не падає. Можна знизити жар і з медикаментозною допомогою, і завдяки вживання великої кількості рідини.
Якщо є сумніви щодо необхідної дитині дози ліків, потрібно проконсультуватися з лікарем.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1696 | Додав: adminA | Теги: лікувати вітрянку дома | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]