phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:01
Лікування горла в домашніх умовах

 

Лікарі назвали способи лікування застуди, які насправді не допомагають. Не всі батьки вміють розрізняти кашель у дітей, адже він буває різних видів, тому і лікувати його потрібно різними методами.

Часто батьки займаються лікуванням горла своїх чад самостійно, вдаючись до порад бабусь, сусідів, людей з форумів в Інтернеті. Це зовсім неправильно і може тільки нашкодити здоров’ю.

Ось список методів лікування, здатних тільки погіршити стан дитини:

1. Гаряче молоко з маслом і содою. Цей популярний засіб від кашлю насправді приносить більше шкоди, ніж користі. При хворому горлі заборонено пити гаряче, так як стінки горла і так роздратовані. Також при «мокрому» кашлі не можна вживати молоко взагалі, адже воно сприяє виділенню ще більшої кількості слизу в організмі. Таке лікування призведе до того, що легка застуда перейде в бронхіт, а то і запалення легенів. Краще замінити напій на теплий калиново-медовий чай.

2. Антибіотики і знеболюючі. Антибіотик призначає лікар тільки після здачі аналізів, коли відомо, що захворювання має бактеріальний характер. У випадку з вірусними інфекціями його не потрібно використовувати.

3. Інгаляції. Інгалятор при болі в горлі можна використовувати не завжди. Якщо у дитини є нежить, то велика ймовірність, що після інгаляцій слиз опуститься і перейде в кашель. При гнійній ангіні або температурі вище 37 такі процедури взагалі заборонені.

4. Засоби з реклами. Не завжди смачні льодяники і диво-спреї допоможуть при лікуванні. Навіть фармацевт не в силах визначити, в якому препараті в даний момент є потреба в дитини.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: лікування горла в домашніх умовах | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]