phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:50
Люди, які багато займаються сексом - 6 головних секретів

 

Чим краще сексуальне життя в парі, тим більше партнери задоволені шлюбом в цілому.

Ці люди не чарівники, їх секрети прості, кожен з нас при бажанні може скористатися цим досвідом, пише psychologies

1. ВОНИ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ДОБРОЗИЧЛИВІСТЮ

Згідно з новим дослідженням, в якому взяли участь молодята-гетеросексуали, частіше за інших займаються сексом ті пари, в яких жінка відрізняється високим ступенем доброзичливості. При цьому автори, психологи з Університету штату Флорида, брали до уваги всі елементи, складові так званої Великої п'ятірки особистісних рис: доброзичливість, відкритість, нейротизм, екстраверсію, свідомість (сумлінність). Але саме доброзичливість виявилася тою ключовою рисою, яка безпосередньо впливала на інтенсивність сексуального життя.

Дослідження показало, що якщо ініціатором в сексі частіше виступає чоловік, то рішення, зайнятися сексом чи ні, в більшості випадків залишається за жінкою.

2. ВОНИ ВИСИПАЮТЬСЯ

Повноцінний сон - це ще один стимулятор сексуальної активності. Дослідження, проведене під керівництвом Девіда Келмбаха з Мічиганського університету, показало, що студентки, які дозволяють собі сон тривалістю вище середнього, відрізняються більш високим рівнем потягу.

Як показує інше дослідження, окситоцин та інші гормони, що вивільняються в результаті оргазму, можуть покращувати сон.

3. ПІД ЧАС СЕКСУ ВОНИ ГОВОРЯТЬ "Я КОХАЮ ТЕБЕ"

В рамках масштабного дослідження, яким керував психолог Девід Фредерік з Університету Чепмена, 75% сексуально задоволених чоловіків і 74% сексуально задоволених жінок розповіли, що під час сексу їх партнер говорив їм "Я кохаю тебе". Багато з них також відзначали, що задоволеності сприяє відповідна атмосфера і розмови про секс.

4. ВОНИ ЛЮБЛЯТЬ ЕКСПЕРИМЕНТИ

Ось тут і Камасутра може стати в нагоді. Як з'ясувалося в ході того ж дослідження, експерименти в ліжку загострюють відчуття щастя.

5. ВОНИ ЗАЙМАЮТЬСЯ СПОРТОМ

Як показує дослідження групи авторів на чолі з Едріаном Вайдал з Університету Дьюка, будь-які фізичні вправи сприяють посиленню сексуального потягу. Більшою мірою це стосується чоловіків: чим більше вони тренуються в залі, тим краще у них еректильна функція. Заняття фізкультурою можуть допомогти навіть при зниженому статевому потязі.

6. ВОНИ НЕ ЗАЙМАЮТЬСЯ СЕКСОМ ЗГІДНО РОЗКЛАДУ

Для них секс - задоволення, а не один з пунктів в списку обов'язкових справ. Як показав експеримент дослідників, пари, яким дається завдання частіше займатися сексом, починають ставитися до нього як до рутини, і бажання партнерів слабшає.

Іншими словами, заняття сексом не можуть бути "завданням" або "метою". Хороший секс передбачає, що ми віддаємося на волю бажанню, коли б воно не охопило нас, і дозволяємо йому вести нас за собою.

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1162 | Додав: adminA | Теги: 6 головних секретів, Секс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]